CROPIX
ŠANSE SU - ISTE ZA SVE

INVAZIJA NA OTOK! EVO KAKO DOĆI DO ULAZNICE ZA HRVATSKU NA EURU Savršeni scenarij hrvatske će navijače koštati najmanje 3400 kuna

Piše: Damir DobrinićObjavljeno: 02. prosinac 2019. 13:08

U Bukureštu je održan ždrijeb skupina 16. Europskog prvenstva u nogometu nakon kojeg su hrvatski navijači odmah krenuli s organizacijom svojih putovanja u gradove u kojima će Vatreni odraditi svoje tri utakmice.

No na kupovinu ulaznica morat će malo pričekati, UEFA ih u prodaju počinje puštati u srijedu 4. prosinca s početkom u 14 sati i prodaja će trajati do 18. prosinca, također u 14 sati.

Hrvatski navijači ulaznice za utakmice mogu kupiti isključivo na stranici euro2020.com/tickets. Nositelji prijave moraju biti stariji od 18 godina, ali u prijavi mogu upisati i maloljetne osobe.

Ulaznice će biti dodijeljene putem ždrijeba pa stoga vrijeme prijave ne igra veliku razliku. Prijavite li se prvog ili posljednjeg dana, šanse za dobivanje ulaznica bit će vam iste.

Split, 101019. 
Stadion Poljud.
Kvalifikacijska utakmica 7. kola za UEFA Euro 2020 izmedju Hrvatske i Madjarske.
Na fotografiji: navijaci.
Foto: Tom Dubravec / CROPIX
Tom Dubravec / CROPIX

Maksimalno 4 ulaznice

Hrvatska će u skupini D prvu utakmicu s Engleskom igrati na Wembleyju, a sljedeće dvije na Hampden Parku. Najjeftinije ulaznice za utakmice Hrvatske koštaju 50 eura, one iz druge kategorije 125 eura, a najskuplje 185 eura. Ako Hrvatska ode do finala, najmanji iznos koji će jedan navijač morati platiti da bi uživo na stadionima pogledao sve utakmice Hrvatske bit će 455 eura.

Za jednu utakmicu jedna osoba može se prijaviti za maksimalno četiri ulaznice i mora navesti osobne podatke za sve prijavljene osobe. Ovisno o raspoloživosti ulaznica, moguće je da osobe koje se zajedno prijave sjede jedna uz drugu. U prosincu će se hrvatski navijači moći prijaviti za ulaznice Hrvatske u skupini, kao i za uvjetne ulaznice od osmine finala do finala. Ako Vatreni ne prođu do određene faze, UEFA vraća potpuni iznos cijene ulaznica za te uvjetne karte.

Damir Krajac / CROPIX
CROPIX

Prioritet kod dobivanja ulaznica imat će najvjerniji navijači Hrvatske, koji su u zadnja tri kvalifikacijska ciklusa kupili najviše ulaznica putem portala za ulaznice HNS-a. Njima će pripasti 25 posto karata, a ostatak ulaznica ide u ždrijeb. On je, pak, na rasporedu krajem siječnja 2020. godine. Za svaku utakmicu i svaku kategoriju ulaznica bit će održan zaseban ždrijeb. Svaka prijava može biti potpuno uspješna, djelomično uspješna i neuspješna. U veljači 2020. UEFA će obavijestiti navijače jesu li dobili ulaznice ili nisu. Ako su osobni podaci jednog pojedinca pronađeni u više od jedne prijave, svaka od tih prijava bit će poništena te neće sudjelovati u ždrijebu.

Navijačima su dostupne tri kategorije ulaznica. Prva kategorija odnosi se na ulaznice za sjedala koja se nalaze prema središtu glavnih tribina, druga kategorija odnosi se na ulaznice za sjedala koja se uglavnom nalaze u kutovima stadiona, dok se treća kategorija odnosi na sjedala iza golova.

U prijavi se osoba može prijaviti samo za jednu kategoriju, no može se odabrati opcija prihvaćanja ulaznica za preostale, što povećava izglede da će prijava biti uspješna. Dodijeljena može biti samo jedna kategorija iznad ili ispod kategorije koja je prvobitno tražena. Ako se pojedinac prijavio za prvu kategoriju ulaznica, kao zamjena mu mogu biti dodijeljene ulaznice druge, ali ne i treće.

Osobe s posebnim potrebama mogu se prijaviti za do četiri ulaznice s posebnim pristupom, uz svaku od njih dolazi i besplatna ulaznica za pratitelja.

Utakmice hrvatske reprezentacije u Skupini D


ENGLESKA - HRVATSKA (14. lipnja, 15 sati CET, London)
HRVATSKA - ČEŠKA (19. lipnja, 18 sati CET, Glasgow)
HRVATSKA - POBJEDNIK DOIGRAVANJA C (23. lipnja, 21 sati CET, Glasgow)

Linker
03. svibanj 2024 10:42