Damir Krajac / CROPIX
VIŠE JE PITANJA NEGO ODGOVORA

'ISTI IGRAČI, ISTI TRENER, A DVA DANA RAZLIKE! NEKA MI NETKO KAŽE ŠTO SE I KAKO DOGODILO?' Legendi Hajduka neke mu stvari nisu jasne

Piše: Dražen KuzmanićObjavljeno: 11. rujan 2019. 13:23

Nekadašnji trener Hajduka Zoran Vulić iznio je svoje mišljenje o kvalifikacijskom dvoboju Hrvatske protiv Azerbajdžana. Kako je vidio remi u Bakuu?

- Odgovorio bih - tipično naš mentalitet. Isti trener, isti igrači koji su bili fantastični protiv Slovačke, a rekao bih također i prvo poluvrijeme s Azerbajdžanom. Prvo poluvrijeme bilo je odlično, a ne znam zašto smo pali u nastavku. Neka mi netko kaže što se i kako dogodilo!? Ponavljam, isti trener, isti igrač, a dva dana razlike. To je jednostavno hrvatska zbilja i naš mentalitet. Jednostavno ne možemo bez stresova. Mi smo najjači kada nam je stres najjači. Ali sve držimo u svojim rukama, Zlatko to jako kvalitetno vodi, na kraju neće biti nikakvih problema. Dogodilo se tih 45 minuta, ne cijela utakmica, iz kojih samo možemo izvući pouku, ali ponavljam, Dalić fantastično vodi momčad, imamo fantastičnu grupu igrača i sve će biti u redu.

Iduća je utakmica u Splitu protiv Mađarske, bit će jako važna…

- Svaka je važna. I Azerbajdžan je bio važan. Ne smijemo dijeliti utakmice na važne i nevažne. Svaka nosi tri boda i tako se treba postaviti. Ako se postavimo onako kao protiv Slovačke, neće biti nikakvih problema. Nakon Mađara igramo tri dana kasnije protiv Walesa. Sve možemo riješiti, kao što smo mogli i sad. Na dobrom smo putu, ne trebamo biti nervozni, tražiti dlaku u jajetu. Moramo biti svjesni da imamo odličnu reprezentaciju, pustiti momke da igraju, ono što najbolje znaju.

Ante Cizmic / CROPIX
CROPIX

Dugo nije bilo meča u Splitu?

- To je za mene dobra stvar. Split je zaslužio puno više utakmica i voli reprezentaciju. Duboko sam uvjeren da će utakmica proći u pravoj atmosferi i da će Hrvatska pobijediti te napraviti veliki korak prema Europskom prvenstvu.

Linker
17. travanj 2024 23:39