Clive Brunskill/Getty Images
PIŠE MUNDO

IVAN RAKITIĆ NADOMAK VELIKOG TRANSFERA? Španjolci tvrde: Velikani su blizu dogovora, a Barcelonin veznjak nije jedni Vatreni kojeg žele dovesti

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 10. svibanj 2019. 15:06

Nakon ispadanja Barcelone u polufinalu Lige prvaka od Liverpoola, španjolski mediji navekoliko pišu o promjenama koje bi se trebale dogoditi unutar momčadi za sljedeću sezonu.

Mundo Deportivo tako piše da su Barcelona i milanski Inter blizu dogovora oko transfera Ivana Rakitića. Navodno je talijanski velikan spreman ponuditi 50 milijuna eura za transfer hrvatskog veznjaka, a Katalonci su spremni ovakvu ponudu i prihvatiti.

U tekstu se dodaje da Rakitić nije jedini Hrvat kojeg Inter želi dovesti u svoje redove, već je to i Luka Modrić. Prošlog ljeta Inter nije uspio u svom naumu dovođenja Modrića, ali od tog nauma nisu odustali i pokušat će ponovno.

Soccer Football - La Liga Santander - FC Barcelona v Atletico Madrid - Camp Nou, Barcelona, Spain - April 6, 2019   Atletico Madrid's Antoine Griezmann and Barcelona's Lionel Messi shake hands before the match     REUTERS/Albert Gea - RC17047E39C0
Screenshot

Rakitićev ugovor s Barcelonom vrijedi do ljeta 2021. godine i hrvatski reprezentativac je i sam izražavao želju za ostankom u Barceloni, a u tekstu Munda provlači se da bi njegov ostanak mogao ovisiti i o sudbini trenera Ernesta Valverdea.

Dolazak Frenkiea de Jonga i potencijalna smjena Valverdea, o čemu se sve više piše, mogli bi značiti i da bi katalonski velikan bio spreman na prodaju Rakitića.

Dakako, ovakve vijesti brzo su prenijeli i ugledni talijanski mediji poput Gazzette dello Sport, a ona dolazi dan nakon što je u medijima procurila vijest kako je 'Rakitić naljutio čelnike Barcelone'.

Podsjećamo, nakon šoka na Anfieldu i ispadanja od Liverpoola u polufinalu Lige prvaka hrvatski reprezentativac dva je slobodna dana iskoristio za odlazak u Sevillu na poznatu feštu "Feria de Abril" gdje se nasmijan družio s Joséom María del Nido Carrascom sinom bivšeg predsjednika Seville. I sve je to objavio na Instagramu. A takav njegov potez navodno nije dočekan s odobravanjem Barceloninih šefova.

Linker
05. svibanj 2024 19:52