Goran Mehkek / CROPIX / CROPIX
EKSKLUZIVA SN

IVAN RAKITIĆ SLETIO NA PLESO I OTKLONIO SVE DVOJBE 'Spreman sam za Tursku!'

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 03. rujan 2016. 16:33

Ivan Rakitić se u 14 sati spustio u zagrebačku zračnu luku Plesu avionom iz Frankfurta. U špijunskoj misiji dočekao ga je novinar SN i ekipa s Nove TV. Tko zna, možda će današnja špijunsko-diverzantska akcija na hrvatskog reprezentativca iz Barcelone također za posljedicu imati oduzimanje akreditacija špijunima koji su se prešetavali po zagrebačkom aerodromu.

Uostalom, što se novinari imaju bilo gdje prešetavati ispred hotela ili po zračnim lukama. Njihovo pravo kretanja mora biti ograničeno, tako barem misle u HNS-u.
Također, nismo se niti najavili preko glasnogovornika da ćemo razgovarati sa hrvatskim reprezentativcem, pa eto možda zaista zaslužujemo sankcije.

Srećom, Ivan Rakitić je nabacio široki osmijeh kad je vidio novinara SN-a i kolegu Bobana s Nove TV. Kao da mu je bilo drago što smo ga dočekali, makar nije imao previše volje za razgovor. Brzo je projurio prema izlazu s aerodroma gdje ga je čekao crveni kombi. Ipak, pozdravio se s novinarima koji su ga dočekali i u prolazu je odgovorio na brzinu na pitanja. Recimo je li riješio svoje obiteljske probleme?

- Jesam...

Naravno važno pitanje bilo je i je li spreman za okršaj s Turcima u ponedjeljak, tu je bio odlučan, nakratko je zastao i odlučno rekao...

- Spreman sam za Tursku!

Tako smo eto dočekali toliko čekanog hrvatskog reprezentativca koji će se poslijepodne pridružiti izborniku Anti Čačiću na treningu. Iako nije previše pričao izgledao je raspoloženo i čini se da je zaista potpuno spreman za okršaj s Terimovom bojnom.

ZAGREB, CROATIA - NOVEMBER 19:  Ivan Rakitic, Mario Mandzukic and Luka Modric (L-R) of Croatia celebrate after the FIFA 2014 World Cup Qualifier play-off second leg match between Croatia and Iceland at Maksimir Stadium on November 19, 2013 in Zagreb, Croatia.  (Photo by Alex Grimm/Getty Images)
Alex Grimm/Getty Images
Rakitić, Mandžukić i Modrić

Linker
07. svibanj 2024 22:21