Marijan Pušnik
 Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
REAKCIJE TRENERA

IVKOVIĆ FRUSTRIRAN, PUŠNIK DIJELIO KOMPLIMENTE 'Sušić? Nemamo igrača koji ga može zamijeniti'

Piše: Mladen BarišaObjavljeno: 28. kolovoz 2016. 23:56

Trener domaće momčadi Tomislav Ivković doimao se utučenim. Hajduk odavno nije lakše dobio Lokomotivu.

- Ovo je već frustrirajuće. Prvi udarac prema našim vratima – gol. Drugi udarac – gol. Teško je trčati za rezultatom protiv suparnika kao što je Hajduk. Još nas je zadesila nesreća i na kraju prvog poluvremena ostali smo bez igrača. Drugo poluvrijeme bilo je jedva gledljivo. Žao mi je što se Fiolić oprostio od Lokomotive na ovakav način. Nažalost, to je naš put, kada stvorimo igrača, drugi jednostavno dođu i uzmu ga – zdvojno je konstatirao Ivković.

Marijan Pušnik s Hajdukovim šalom oko vrata bio je kudikamo raspoloženiji. Trener splitskog kluba razdijelio je svima komplimente – svojim i protivničkim igračima, navijačima, piše Slobodna Dalmacija.

- Lokomotiva ima dobro posloženu momčad, ali i malo bodova. No, sigurno će se dići na tablici. Mi smo imali psihički naporan tjedan. Četvrtak nam je donio veliki stres. Sada imamo priliku, u pauzi prvenstva, malo osvježiti momčad. Zahvalio bih se i navijačima, koji su nas zdušno bodrili. To nam je veliki podstrek za dalje – kazao je Pušnik.

Jozu Babića, novinara TV-emisije ''Sport nedjeljom'', zanimalo je – zašto najbolji pojedinac zagrebačke utakmice Ante Erceg nije igrao protiv Maccabija?

- Ante je super igrač i čovjek, ali utakmica s Maccabijem zahtijevala je više obrambenih zahtjeva i taktički sam se odlučio za neke druge igrače. Imao sam na koncu dvojbu – poslati u igru Futacsa ili Ercega? Tražili smo treći gol i odlučio sam se za napadača.

Je li Španjolac Maganto adekvatna zamjena za Sušića?

- Nemamo igrača kvalitete i karaktera koji bi ovoga trenutka mogao zamijeniti Sušića. Još ga tražimo. U problemima smo. Maganto nikako nije zamjena za Sušića. On je samo jedan od veznih igrača. Tina nažalost više nismo mogli zadržati...

Linker
03. prosinac 2021 06:12