REUTERS
BITNA INFORMACIJA

IZ ŠPANJOLSKE STIŽU VIJESTI KOJE BI MOGLE ODREDITI SUDBINU KOVAČEVE ZVIJEZDE Razvoj situacije mu ide na ruku i možda mu se uskoro ispuni velika želja

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 09. travanj 2019. 10:40

Na pitanje o tome gdje će James Rodriguez na ljeto nastaviti svoju karijeru trenutno vjerojatno nitko ne zna odgovor.

Kolumbijski napadač, inače igrač Reala, nogomet će do kraja sezone igrati u dresu Bayerna u koji je na posudbu stigao prije nešto manje od dvije godine. Bayern na ljeto može aktivirati takozvano 'pravo otkupa', odnosno po cijeni od 42 milijuna eura zadržati Jamesa u Munchenu kao vlastitog igrača. Međutim, još uvijek nije poznato planira li uprava kluba napraviti taj korak.

James je ove sezone za Bayern u svim natjecanjima odigrao 25 utakmica u kojima je postigao sedam pogodaka kojima je dodao i šest asistencija.

U međuvremenu, španjolski mediji tijekom dana su se raspisali o tome da je Rodriguez dobio španjolsko državljanstvo, što bi trebalo ići u korist njegovoj želji da se vrati na Santiago Bernabeu.

Naime, momčadi koje se natječu u Primeri za sezonu mogu prijaviti samo trojicu igrača koji ne posjeduju državljanstvo neke od država koja nije članica Europske Unije, a španjolski novinari pišu kako će se Real iduće sezone odlučiti za Viniciusa Juniora, Rodryga Goesa i Edera Militaoa.

James se nije naigrao pod Zidnaeom i upitno je kakav bi bio njegov status u drugom Zidaneovom mandatu na klupi Reala, neovisno o formalnostima. Kolumbijac je svejedno izrazio želju odraditi razgovor s Florentinom Perezom i Zidaneom na kraju sezone. Ako dogovor ne bude pao, postoje velike šanse da James završi ili u Napoliju ili u Juventusu, moglo se pročitati u Marci.

SPORTSKE NOVOSTI OD SADA I NA INSTAGRAMU! KLIKNI OVDJE

Linker
30. travanj 2024 21:45