REUTERS
VIJESTI KAKVE SMO HTJELI ČUTI

IZ STOŽERA VATRENIH SMIRILI SITUACIJU NAKON VIJESTI KOJA JE ZASTRAŠILA NACIJU Evo što se zapravo događa s hrvatskom petorkom

Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 14. srpanj 2018. 10:08

Čak petorica igrača u petak nisu trenirala na pomoćnom travnjaku Lužnika, Zlatko Dalić poštedio je otprije “ranjene” Vrsaljka, Subašića, Lovrena i Strinića te novog na toj listi Perišića, ali u nedjelju će svi biti na terenu, Vatreni će na Francusku kompletni, uvjeravaju nas u stožeru hrvatske reprezentacije.

Ivan Perišić eskalirao je po portalima kao priča dana, mediji iz cijelog svijeta “zakačili” su se za informaciju koju autor nije provjerio tvrdeći da zbog ozljede neće moći na dvoboj s Francuzima. Spominjalo se da ima ozljedu bedrenog mišića.

No, Perišić je u četvrtak držao led na koljenu stoga što se udario u slavlju kod pobjedničkog gola Mandžukića, gdje su srušili i ogradu i fotoreportera, kojem je na kraju sam vratio naočale. A Vida ga ljubio. No, riječ je o udarcu, ne nekoj težoj ozljedi. U hrvatskom stožeru su tvrdnje da Perišić neće igrati nazvali glupošću. On nije bio na travnjaku, ali je odradio trening u fitnessu.

Hrvatska i Kane!

Harry Kane je jako blizu naslova najboljeg strijelca SP-a, a ako misliš da ga nitko neće stići na vrhu tablice te da će Hrvatska osvojiti Mundijal, onda Germania ima najbolju okladu za tebe. Kombinacija ove dvije oklade nagrađuje se tečajem 2,95.

Za okladu posjetite ovaj LINK.

Ivan Strinić ima hematom, zato je i on bio pošteđen, a za muke Vrsaljka s koljenom, Lovrena s preponama i Subašića s mišićem zna se otprije. Izbornik nije htio ništa forsirati, kamoli riskirati, ali danas bi svi, ili većina, trebali normalno trenirati. Finale nitko ne želi propustiti.

Kakav će sastav izvesti Dalić? Vjerojatno isto kao s Engleskom te ranije Argentinom i Danskom. To se iskristaliziralo kao njegova najbolja momčad, sukladno taktičkim zahtjevima koje postavlja. Iako ima i neke igrače koji čekaju kao napete puške, poput Kramarića, Badelja ili Pivarića, ako konstatira da su svi dovoljno svježi, s dostatnom količinom energije, čini se da neće mijenjati udarnu postavu.

Jedanaestorica Subašić - Vrsaljko, Lovren, Vida, Strinić - Brozović - Rebić, Modrić, Rakitić, Perišić - Mandžukić je ona kojoj je iskazao najveće povjerenje. To je raspored 4-1-4-1 kad se Hrvatska brani, a u napadu se pretvara u 4-3-3.

Najluđa oklada dana!

Treće mjesto na Mundijalu će osvojiti Belgija ili Engleska. Ako mislite da će prvo poluvrijeme na toj utakmici završiti neriješeno, da će Belgija će pobijediti na utakmici i zbroj golova na utakmici će biti 2 ili 3, kladite se OVDJE. Germania ima nevjerojatni tečaj 13,00 na tu okladu.

Atmosfera je izvrsna, svi uživaju u velikom dometu koji su napravili, nikad ove reprezentativce nismo vidjeli sretnijima i ispunjenijima, ali hrabri što oni najbolji, kao pobjednici, igrači koji su osvojili tolike trofeje, istinski nisu do kraja zadovoljni samo što igraju finale, žele ga dobiti, žele otići do kraja, vide se na tronu. Gordo zvuči da je Hrvatska u finalu, no još veličanstvenije će biti ako u nedjelju začujemo - svjetski prvak: Hrvatska! Nada je golema.

Linker
06. svibanj 2024 00:15