foto: CROPIX
NOVE POLEMIKE

IZBORNIK ODGOVARA OPONENTU 'Nemam vremena za Jurčića, koju je on to ekipu uspješnije vodio od mene'

Piše: Tomislav JuranovićObjavljeno: 20. prosinac 2015. 10:11

Kruno Jurčić definirao je izbornika i reprezentativce na neuobičajeno britak i polemičan način, za Čačića kazavši da ne zna što je moderan trening, da se Modrić i Rakitić kod njega zagrijavaju kako se posljednji zagrijavao Ferenc Puskas, dok nogometaši nisu intelektualno na dovoljnoj razini da bi napravili nešto veliko na Europskom prvenstvu jer premalo je vođa u ekipi, za razliku od 1998. godine. Negativne kvalifikacije dobile su veliki odjek u nogometnim krugovima. Nazvali smo izbornika Čačića, u prvom trenu je za Sportske novosti kazao:

"Nemam vremena za Krunu Jurčića, uopće ne znam s koje se pozicije on referira po pitanju reprezentativaca i izbornika. Isto tako ne znam koju je on to ekipu uspješnije vodio od mene."

Na potpitanje o načinu treninga dodao je:

"Jedino što mogu priznati da je Jurčić mlad, lijep, moderan, potentan, marljiv i razvojan, dok sam ja sve kontra, i svakako sam puno stariji od njega. No, uvijek sam došao na trening s jasnom idejom što ću raditi, a moje su me metode dovele tu gdje sam sada. Drago mi je što nas prati i da jako voli Hrvatsku."

CIJELI INTERVJU PROČITAJTE U TISKANOM IZDANJU SN.

Linker
17. svibanj 2024 22:34