CROPIX
'HRVATSKA JE SVIMA VELIKI MOTIV'

IZBORNIK VATRENIH PRŠTI OD SAMOPOUZDANJA 'Svugdje idemo na pobjedu pa ćemo tako i na Islandu! Imamo vrsne igrače, nametnut ćemo se i dominirati'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 10. lipanj 2017. 16:34

Hrvatska reprezentacija otputovala je u subotu na Island, gdje je čeka susret s prvim pratiteljem u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo.

Izbornik Ante Čačić, unatoč izostancima u momčadi, ne dvoji da će Vatreni još jednom ostaviti srce na terenu kako bi osigurali novu pobjedu na putu prema Rusiji.

"Hrvatska će svugdje ići na pobjedu, pa tako i na Islandu. Utakmica je zahtjevna, važna, a bodovi su nam potrebni. Domaćin je jako kvalitetan, ima konstantu dobrih igara, ali Hrvatska ima ambiciju i entuzijazam te će igrači učiniti sve kako bi pobjedom zaokružili sezonu", najavio je Čačić.

"Island krase kompaktnost, momčadska igra i upornost tijekom svih 90 minuta, imat će podršku s tribina, a Hrvatska je svima veliki motiv. No, pokušat ćemo se nametnuti, dominirati, pogotovo s vrsnim igračima u sredini terena", pojasnio je izbornik plan za Reykjavik.

Modrić, Mandžukić i Kovačić prošle su subote bili u Cardiffu na finalu Lige prvaka. Hoće li se osjetiti njihov umor?

"Iza njih je najduža sezona, trebali su im odmor i osvježenje, ali siguran sam da će biti motivirani opravdati sve pohvale i sutra u hrvatskom dresu", zaključio je izbornik.

Napadač Ivan Santini uoči Islanda poručuje:

"Svi smo uzbuđeni. Utakmica je važna, očekujemo pobjedu i dat ćemo sve od sebe, a tada rezultat ne bi smio izostati. Pripremili smo taktiku jer svi znaju koliko je Island nezgodan i fizički snažan. Čeka nas žestoka borba, a dobijem li šansu, također ću pružiti maksimum".

Linker
30. travanj 2024 21:36