Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
IDEMO PO TU RUSIJU

IZBORNIK ZLATKO DALIĆ PRVI HRABRO NAJAVIO PROLAZ VATRENIH NA SP 'Svaka čast Grcima, ali sve ovisi o nama! Nadam se da će cijela zemlja stati iza nas'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 17. listopad 2017. 16:59

Hrvatska reprezentacija konačno je doznala svog protivnika u dodatnim kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine, a to će biti Grčka. Prva utakmica će se igrati u Zagrebu, a uzvrat je u Grčkoj. Od mogućih suparnika u dodatnim kvalifikacijama za SP 2018. "vatreni" imaju najlošiji omjer baš protiv Grčke (1 pobjeda, 2 poraza, 3 remija).

Ipak, izbornik Hrvatske vjeruje u pobjedu i konačni plasman na SP.

- Poštujem Grčku, bit će teško, ali optimist sam, vjerujem svojoj momčadi. Bit će teško i jer drugu utakmicu igramo u gostima. Imat ćemo vremena sve pripremiti za suparnika, ali najvažnija je moja momčad, sve ovisi o nama. Nadam se da će svi biti spremni i zdravi za ove utakmice. Nadam se punom stadionu i da će cijela zemlja stati iza nas - prenosi HRT izjavu izbornika Zlatka Dalića.

- Hrvatska je dobra momčad, vrlo čvrsta. Ofenzivni su, ali mi smo dobri u obrani. Vidjet ćemo što će biti na travnjaku. Možda je dobro igrati drugu utakmicu kući, možda možeš odigrati malo defanzivnije u prvoj utakmici i čekati drugu, rekao je grčki izbornik Nijemac Michael Skibbe.

Linker
19. travanj 2024 06:02