Damir Krajac / CROPIX
NETOČNA GLASINA

IZRAELCI SU SE PONADALI, ALI DINAMO NIJE NAPRAVIO VELIKI PROPUST Nastup kapetana Modrih na Maksimiru bio je čist kao suza

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 31. srpanj 2018. 21:40

Svašta se događa u nogometu, svakojake nemoguće situacije postaju moguće. Tako se na nekim izraelskim portalima i forumima nakon zagrebačke utakmice pojavila informacija da kapetan Arijan Ademi nije imao pravo nastupa u tom susretu, zbog nekih zaostalih kartona u Europi, još iz vremena prije suspenzije zbog dopinga.

Stigla je ta vijest i do Maksimira, međutim, vrlo brzo su u Dinamu riješili sve dvojbe i shvatili da nema nikakvog straha. Svatko može pogriješiti, no bilo bi uistinu čudo da je pedantni Dinamov "tehniko" Davor Bukovina napravio takav propust, pogotovo nakon onog "slučaja Fintić" u juniorskoj Ligi prvaka, takve se stvari provjeravaju sto puta.

Shvatili su ubrzo i Izraelci da im je "nada umrla", nešto su krivo izračunali. Ali su ipak dan uoči utakmice domaći novinari pitali Ademija je li čuo da se o tome pričalo u Izraelu i kako se osjećao u tom trenutku. Kazao je da ne zna o čemu se radi, da nije znao da su Izraelci igrali na tu kartu.

Linker
12. svibanj 2024 19:14