Foto: Srdjan Vrancic / CROPIX
PODIGNULA SE PRAŠINA

'JA NEMAM SRBIJANSKU PUTOVNICU, BJELOVARAC SAM, ALI...' Evo što kaže otac nade koja je iznenadila regiju najavom o potencijalnom odlasku u Srbiju

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 05. travanj 2019. 23:28

Podignula se prašina. Bojan Knežević, U-21 hrvatski reprezentativac, mogao bi zaigrati za Srbiju i nema medija koji ga nije zvao, koji nije na svoje uši želio čuti priču, uzburkali su se nogometni krugovi. Nije Knežević ipak nepoznato nogometno ime, to je momak koji je svojevremeno slovio za najvećeg Dinamova talenta, veliki su klubovi slali ponude u Maksimir, u Dinamu su ih tada lagano odbijali.

Nakon što su se mediji u Hrvatskoj, ali i regiji raspisali o Kneževićevom eventualnom igranju za Srbiju, javio se i otac spomenutog nogometaša.

- Ja nemam srbijansku putovnicu, Bjelovarac sam, ali da je tražim, mogao bih je dobiti, isto tako papire može dobiti i Bojan - kazao je Žarko Knežević, Bojanov otac, koji priznaje da mu je telefon jučer zvonio do iznemoglosti.

Zagreb, 111117. 
Stadion Maksimir, igraliste Hitrec-Kacijan.
Druga HNL, 16.kolo, seniori, utakmica Dinamo II - Sesvete.
Na fotografiji: Bojan Knezevic, Matej Cosic.
Foto: Damir Krajac / CROPIX
Damir Krajac / CROPIX / CROPIX
Bojan Knežević

- Bojan je dovoljno odrastao da sam donosi odluke, ja se tu ne mogu miješati. To je njegova karijera, on zna što je za njega bolje. Da mene pita za savjet? Nije me zasad pitao, imam svoje mišljenje, ali, kažem, njegova je to karijera i on odlučuje, ako želi igrati i za Kamerun, dobro, on odlučuje.

Linker
01. svibanj 2024 23:50