REUTERS
ČOVJEK ODLUKE

JE LI ITKO BOLJE OPISAO MANDŽUKIĆA? 'Kad god su u problemima, oni gledaju gdje je Mandžukić! A on izgleda kao da se igra u parku s prijateljima...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 07. travanj 2019. 15:46

Bolan poraz pretrpio je Milan u subotnjem derbiju 31. kola talijanskog nogometnog prvenstva. Vodili su Gattuso i njegova momčad punih sat vremena, pa primili dva gola i na kraju ostali bez pobjede (2:1) u posljednjih pola sata utakmice.

Gosti su poveli u 39. minuti golom Krzysztof Piateka na asistenciju Tiemouea Bakayoka. Juventus je bio korak do izjednačenja u 46. minuti kada je Mario Mandžukić fantastično pucao 'škaricama', no Pepe Reina je sjajno reagirao. Juve je ipak izjednačio u 60. minuti iz kaznenog udarac kojeg je izborio i realizirao Paulo Dybala. Do potpunog preokreta došlo je u 84. minuti kada je Moise Kean zabio za 2-1.

Trener Milana Gennaro Gattuso bio je vidno ljutit nakon susreta, a kao jednog od glavnih 'krivaca' za poraz Milana označio je Marija Mandžukića, koji je opet odigrao kapetanski i vukao momčad prema naprijed kad je najviše trebalo.

"Ma zaslužili smo apsolutno više od poraza, bili smo jako naivni protiv tako jake ekipe kao što je Juventus, koja ima i tehniku i fizičku moć. Kad god su u nekom problemu, oni se okreću i gledaju gdje je Mario Mandžukić! A on izgleda kao da se igra u parku s prijateljima, toliko je fizički nadmoćan", objasnio je Gattuso pa opisao veliki previd suca Fabbrija koji ga je očito posebno naljutio.

Calhanoglu je ubacio, Alex Sandro loptu zaustavio rukom, a glavni sudac čak ni nakon konzultacije s VAR-om nije pokazao na jedanaesterac.

"Ponavljam po osmi put - VAR je nevjerojatna stvar, obožavam ga! Upotrijebi ga, imaj hrabrosti zaustaviti utakmicu koliko god treba zbog sporne situacije, ali stvarno ne znam kako nisu vidjeli penal kad su to sve napravili!? Ma ne želim o tome uopće pričati"; zaustavio se Gattuso na vrijeme.

Rezultati by SofaScore

Linker
01. svibanj 2024 07:11