Valerio Pennicino/Getty Images
PIŠU NIJEMCI

JE LI MARIJU MANDŽUKIĆU PROPAO JOŠ JEDAN VELIKI TRANSFER!? Znakovita izjava velikog Bayernovog šefa glasno je odjeknula, stigle nove kritike Kovaču

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 18. kolovoz 2019. 18:17

Bayernov predsjednik Uli Hoeness izjavio je nakon starta nove bundesligaške sezone kako je vrlo zadovljan posljednjim pojačanjima koja su pristigla u klub, ali je i potaknuo određena pitanja. Riječ je o dolascima Ivana Perišića, Philippea Coutinha i Michaela Cuisancea. Znači li to da je otpao transfer Marija Mandžukića iz Juventusa? Ako je suditi prema Hoenessovim riječima - onda bi trebalo biti tako.

"Sada je naša momčad kompletna, onako kako smo ju zamislili. Imali smo premalu momčad na početku srpnja, ali sada smo realizirali tri transfera i mislim da smo dobili na kvaliteti. Ovo je momčad s kojom trener Niko Kovač može raditi do Božića", rekao je Hoeness za kamere Sky Sporta.

Hoenessova izjava glasno je odjeknula, ali navijači Bayerna nadaju se da bi do kraja prijelaznog roka mogao biti realiziran još koji transfer. Mandžukić se ranije ovog ljeta spominjao u kontekstu mogućeg odlaska u Manchester United, a taj je posao propao u posljednji trenutak. Sada se čini da neće biti ništa i od njegovog transfera iz Juventusa u Bayern, ali moguće je da su Hoenessove riječi bile samo 'pila naopako'.

Football Soccer - Bayern Munich v Mainz 05 - German Bundesliga - Allianz-Arena, Munich, Germany - 02/03/16  Former Bayern Munich President Uli Hoeness before the match. REUTERS/Michael Dalder. DFL RULES TO LIMIT THE ONLINE USAGE DURING MATCH TIME TO 15 PICTURES PER GAME. IMAGE SEQUENCES TO SIMULATE VIDEO IS NOT ALLOWED AT ANY TIME. FOR FURTHER QUERIES PLEASE CONTACT DFL DIRECTLY AT + 49 69 650050
REUTERS/Michael Dalder / REUTERS

U međuvremenu je u njemačkim medijima osvanula informacija da je nakon Renata Sanchesa nakon 2:2 remija protiv Herthe na otvaranju nove bundesligaške sezone, stigla još jedna kritika na račun trenera Nike Kovača.

Sport Bild tvrdi da je glas podigao Joshua Kimmich koji se požalio na trenerove kasne zamjene, na što je navodno Kovač reagirao porukom da više neće tolerirati kritike igrača.

Soccer Football - Bundesliga - Bayern Munich v Hertha BSC - Allianz Arena, Munich, Germany - August 16, 2019   Bayern Munich coach Niko Kovac reacts                REUTERS/Michael Dalder    DFL regulations prohibit any use of photographs as image sequences and/or quasi-video - RC129EEC75B0
REUTERS/Michael Dalder

Linker
26. travanj 2024 08:17