Foto: Damir Krajac/CROPIX
PIŠE ŠPANJOLSKI SPORT

JE LI MOGUĆE? JEDAN DAN JE PROMIJENIO SVE: BARCA SHVATILA DA JE NAPRAVILA VELIKU POGREŠKU Katalonski div kreće u lov i vraća supertalenta s Maksimira?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 14. studeni 2018. 14:48

Dinamovac Dani Olmo, koji je na Maksimir stigao 2014. iz omladinskog pogona Barcelone vruća je roba.

Prema napisima katalonskog Sporta za 20-godišnjeg ofenzivca hrvatskog prvaka ozbiljno je zagrizla baš - Barcelona. U kojoj mjeri ozbiljno? Sport piše da šalje svog predstavnika na utakmicu španjolske U21 reprezentacije protiv Danske u Logronu na sjeveru Španjolske, a pod povećalom će biti upravo - Olmo.

Olmo je pod ugovorom u Dinamu do ljeta 2021. godine, a službena vrijednost prema Transfermarktu iznosi mu 6 milijuna eura. Međutim, iz krugova bliskih maksimirskom klubu saznaje se da ga ne bi pustili za odštetu manju od 25 milijuna eura.

Nedavnim pozivom u mladu reprezentaciju španjolske Olmu je samo porasla vrijednost, a katalonski Sport tvrdi da Barcelona nije jedina zainteresirana za njegovo dovođenje.

REUTERS/Antonio Bronic
REUTERS

"Privukao je interes uglednika kao što su Manchester United, Liverpool ili Borussia, a Dinamo je već dobio ponude od 20 milijuna eura za njega. Međutim, čini se teško ostvarivo da će transfer biti realiziran za manje od 25 milijuna eura", piše Sport.

Olmo je u ljeto 2014. godine prešao iz pomlatka Barcelone u pomladak Dinama. Hoće li uskoro u suprotnom smjeru, mogli bismo saznati već ove zime.

Linker
01. svibanj 2024 09:14