REUTERS
NE ŽELI VIŠE ČEKATI

JE LI ON RJEŠENJE ZA REAL? BIVŠI NAPADAČ BARCELONE IZGUBIO ŽIVCE I HITNO ZATRAŽIO TRANSFER Španjolci tvrde: Florentino Perez prvi stao u red!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 30. studeni 2018. 23:08

Otkako je Cristiano Ronaldo napustio Madrid, Real muku muči kako u Europi tako i u domaćem prvenstvu. Stvar se malo popravila odlaskom Lopeteguija i dolaskom Solarija na klupu, ali daleko je to od kluba kakvog žele navijači.

Pokušali su u Madridu nadomjestiti Ronalda Neymarom, Mbappeom, Kaneom, Icardijem ili Hazardom, ali nikoga od spomenutih nisu uspjeli dovesti na Bernabeu, a teško je za očekivati da će netko od njih stići i na zimu. Ipak, ako je za vjerovati španjolskim medijima Perez se sada okreće Old Traffordu i pokušaju da dovede Alexisa Sancheza koji se kod Mourinha nije pretjerano naigrao.

Bivši napadač Barcelone i Arsenala nije se uklopio u Mourinhovu momčad, a kako prenosi katalonski Sport Alexis želi već u siječnju naputiti United. Već je navodno javio svojem menadžeru Fernandu Felicevichu da mu pronađe novi klub.

Mediji na Otoku s druge strane tvrde kako je Sanchez prije utakmice protiv Young Boysa u Ligi prvaka i službeno zatražio transfer, a u prilog tome ide i činjenica na tom susretu nije bio niti na klupi. Ostaje vidjeti kako će se stvari razvijati, ali jedno je sigurno. Realu treba svježa krv, a Alexisu nova sredina.

Linker
05. svibanj 2024 00:00