Zlatko Dalić
 Tom Dubravec / CROPIX / CROPIX
SVE SU BILA SAMO NAGAĐANJA

JEDAN OD ČELNIH LJUDI HNS-A ODBACIO BILO KAKVE PRIČE O NOVOM UGOVORU ZLATKU DALIĆU 'Nije točno da smo razgovarali, pa on ima ugovor još dvije godine'

Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 05. srpanj 2018. 21:29

Kako su pojedini mediji plasirali informaciju da je HNS dogovorio sa Zlatkom Dalićem produženje ugovora do 2024. godine i Svjetskog prvenstva u Kataru, a izbornika smo kraj gol-aut crte prije treninga ugledali s mobitelom na uhu, sve se poklopilo da napravimo konstrukciju - eto Šuker ga zove i nudi veliku lovu. Ali ne. Nikakve istine nema u tome.

- Nije točno da smo razgovarali s Dalićem u produženju ugovora, pa on ima ugovor još dvije godine, čemu sad ta tema. To da među članovima Izvršnog odbora postoji raspoloženje da Dalić što duže vodi Hrvatsku, to je jasno, ali da se s njima pričalo o tome - ne.

To nam je kazao direktor Marijan Kustić, direktor natjecanja i infrastrukture, koji u subotu na dan utakmice stiže čarterom u Soči. Prva tema o Daliću nakon Svjetskog prvenstva vjerojatno će biti - tko mu sve nudi brda i doline za novi posao. Klubovi, reprezentacije, međutim ovog časa to nimalo nije važno.

Niznji Novgorod, Rusija, 300618.
Stadion Niznji Novgorod Arena.
FIFA World cup 2018.
Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalic i kapetan Luka Modric odrzali su press konferenciju pred sutrasnju utakmicu 1/8 finala, Hrvatska - Danska.
Foto: Tom Dubravec/ CROPIX
Foto: Tom Dubravec/ CROPIX

- Te priče su podvodne mine, sva koncentracija je na Svjetskom prvenstvu i utakmici s Rusijom - konstatirao je Ante Vučemilović-Šimunović, dopredsjednik HNS-a.

Linker
03. svibanj 2024 10:13