Paolo Rattini/Getty Images
BEZ DLAKE NA JEZIKU

JEDAN OD NAJBOLJIH TALIJANSKIH IGRAČA ŠOKIRAO IZJAVOM O HRVATSKOM NAPADAČU 'Ako Juve želi Ligu prvaka iduće sezone, Mandžo ne može biti prvi napadač'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 18. travanj 2019. 19:14

Nakon šokantnog poraza i ispadanja u četvrtfinalu Lige prvaka od Ajaxa gotovo je sigurno da će na ljeto u Juventusu doći do velikih promjena u momčadi. Već ove sezone glavni cilj bilo je osvajanje spomenutog natjecanja, a u prilog tome ide i činjenica da je 'stara dama' na početku iste dovela Cristiana Ronalda za 117 milijuna eura.

Ipak, može se reći da su im mladi momci iz Amsterdama očitali pravu nogometnu lekciju u dvije utakmice i sasvim zasluženo izborili polufinale.

Tamošnja se javnost počela sada zabavljati stvarima koje ne funkcioniraju u klubu i pokušava se pronaći pravo rješenje za nadolazeću sezonu. Svoje mišljenje dao je i jedan od najboljih talijanskih veznjaka svih vremena Andrea Prilo koji je upro prstom u hrvatskog napadača.

Screenshot: Youtube

- Icardi ne bi bio od pomoći Juveu. Uz Ronalda im treba stvarno jaki napadač. Iskreno, ni Mandžukić ne bi trebao biti prvi napadač sljedeće godine, ako Juventus želi Ligu prvaka - rekao je Pirlo.

Ovakva izjava pomallo čudi obzirom da je Mandžo ove sezone bio jedan od najboljih igrača torinskog kluba, a nedavno je potpisao i novi ugovor.

Linker
07. svibanj 2024 15:03