Kelvin Kuo-USA TODAY Sports
POTVRDA TIJEKOM DANA

JEDAN OD NAJPLAĆENIJIH IGRAČA MANCHESTER UNITEDA NAPUŠTA OLD TRAFFORD, A IBRAHIMOVIĆ SE SAM PONUDIO 'Ako me trebaju, tu sam'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 28. kolovoz 2019. 15:21

Alexis Sanchez novi je igrač milanskog Intera. Talijanski i engleski mediji javljaju da je postignut dogovor na relaciji dvaju klubova i čileanski napadač seli na San Siro.

Dogovorena je jednogodišnja posudba bez obveze otkupa Sanchezovog ugovora, a navodno će Inter plaćati svega 4.5 milijuna funti od Sanchezove astronomske godišnje plaće koja iznosi 21 milijun funti.

Sanchez će tako postati drugi igrač koji je ovog ljeta prešao iz Manchester Uniteda u Milan nakon Romelua Lukakua.

Čileanac je u redove Uniteda stigao u siječnju 2018. godine iz Arsenala u sklopu posla u kojem je u suprotnom pravcu otišao Henrih Mhitarjan.

Soccer Football - Premier League - Huddersfield Town v Manchester United - John Smith's Stadium, Huddersfield, Britain - May 5, 2019  Manchester United's Alexis Sanchez in action    Action Images via Rceuters/Jason Cairnduff  EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or
Action Images via Reuters

U dresu Uniteda pokazao se kao potpuni promašaj i zabio je svega 5 golova u 45 nastupa.

U međuvremenu se oglasio Zlatan Ibrahimović sam se 'ponudio' Manchester Unitedu, klubu za kojeg je igrao između 2016. i 2018. godine, prije odlaska u LA Galaxy.

"Lako bih opet mogao igratu Premierligi. Tako da ako me United treba, tu sam", rekao je Ibrahimović, pa dodao:

"Ali Galaxy me ima, pa mi je žao".

Onda je švedski 37-godišnji veteran u ozbiljnom tonu objasnio da ipak nema namjeru vratiti se u Europu.

"Ne, odradio sam svoj posao u Europi. Ovdje sam donio 33 trofeja i nadam se još koji osvojiti. A onda ćemo vidjeti gdje avantura završava", dodao je Ibra.

Linker
28. travanj 2024 18:58