youtube
PRESING NA UPRAVU

JEDAN OD NAJVEĆIH I NAJTROFEJNIJIH KLUBOVA SVIJETA STIGAO PO DINAMOVO ČUDO U Maksimiru ih već odbili, ali velikan ne odustaje, stiže nova ponuda...

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 04. srpanj 2017. 13:14

Hoće li Dinamo ipak ostati bez svog kadetskog/juniorskog golmana? Naime, amsterdamski Ajax nije preozbiljno shvatio odbijenicu iz Maksimira i, kako čujemo, stalno igra presing prema Dinamu i želi dovesti Dominika Kotarskog. Sjećate se, prije neki dan smo pisali da je Ajax Modrima ponudio milijun eura za mladog golmana, da su iz Amsterdama nudili i mogući paket u kojemu bi bio Robert Murić, ali u Maksimiru nisu bili zainteresirani.

Međutim, sad više ne bismo stavili ruku u vatru da Kotarski ipak neće otići u Nizozemsku. Naime, trofejni amsterdamski klub ne odustaje i spreman je u Dinamo poslati novu ponudu i nagnati Dinamovu upravu da promijeni mišljenje.

Kotarski jest velika perspektiva, mladi talentirani vratar, svi se nadaju i budući reprezentativac, ali u Maksimiru je sad velika vratarska konkurencija, na toj su poziciji Modri dobro pokriveni za idućih nekoliko godina (Livaković, Zagorac, Šemper, Horkaš...), pa nije nemoguće da Kotarski ipak priliku potraži izvan Dinama. No, ništa nije gotovo, pričekajmo još neko vrijeme, vidjet ćemo hoće li napadačka formacija Nizozemaca donijeti pobjedu.

Linker
05. svibanj 2024 22:14