Getty Images
SVAKA MU JE NA MJESTU

JEDAN OD NAJVEĆIH NOGOMETAŠA IKAD STAO U OBRANU IVANA RAKITIĆA El Pistolero o Vatrenom: 'Riječ je o velikom radniku! Nije zaslužio to što mu rade'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 15. kolovoz 2019. 20:18

Barcelona već neko vrijeme pokušava u svoje redove vratiti Brazilca Neymara, a u jednom trenutku kao dio velikog tranfera spominjao se i Ivan Rakitić. Jedna od najvećih nogometnih legendi Hristo Stoichkov progovorio je na tu temu za televiziju Univisión.

- Barceloni ne treba Neymar. Za njega trenutačno nema mjesta na Nou Campu jer tamo se već nalaze Dembele, Griezmann, Suarez i Messi. Gdje bi on to trebao igrati? On bi bio velika opasnost za čitavu svlačionicu. Osobno ne bih volio da se vrati.

Coutinho, Rakitić i još neki igrači spominjali su se kao dio transfera za Brazilca.

- To je ponižavajuće. Primjerice Rakitić, on je veliki radnik i skroman dečko koji nikad nije spustio gard i koji je uvijek branio interese Barcelonine, nije to zaslužio Coutinho? On je Barcu koštao jako puno i mogao bi još puno toga dati za klub i stojim iza njega. Nadam se da nitko neće otići iz Barcelone.

Soccer Football - Pre-Season Friendly - Chelsea v FC Barcelona - Saitama Stadium 2002, Saitama, Japan - July 23, 2019   Barcelona's Ivan Rakitic celebrates scoring their first goal with team mates as Chelsea's Danny Drinkwater looks dejected   REUTERS/Kim Kyung-Hoon - RC1BB69259F0
REUTERS/Kim Kyung-Hoon

Rakitić je tijekom priprema za sezonu zabio dva gola, u porazu 1:2 od Chelsea te u pobjedi od 2:1 nad Napolijem. Španjolski mediji hvale njegov učinak tijekom priprema u Japanu i SAD-u.

Bio je jedan od najistaknutijih igrača Barcelone tijekom priprema. Zabio je golove te je bio uspješan u igri. Jednostavno, to je bio Rakitić. Bit će ga teško maknuti iz početne jedanaestorice, ocjena je novina Marca.

Linker
25. travanj 2024 17:11