Gigi Buffon
 REUTERS/Massimo Pinca / REUTERS
LEGENDARNI GIGI

JEDAN OD NAJVEĆIH SVIH VREMENA PRIZNAO TKO GA MUČI UOČI SPEKTAKLA U LIGI PRVAKA 'Kada znam da igram protiv njega, noćima ne spavam'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 02. travanj 2018. 14:27

Kapetan Juventusa i jedan od najboljih vratara svih vremena, Talijan Gigi Buffon priznao je kako je nemiran uoči velikog okršaja u četvrtfinalu Lige prvaka između Juventusa i Real Madrida.

- Jako nam je stalo do ove utakmice, ali znamo da će biti teško. Igramo protiv momčadi koja je jača od nas, barem povijest tako kaže. Imaju fantastične pojedince - kazao je legendarni Gigi.

- Znamo da se igraju dvije utkmice u kojima ne prođe uvijek bolji. Ako ih uspijemo nadmašiti u dva suisreta, ostvarit ćemo nešto veliko. Kada igrate protiv ekipe kao što je Real, izostanak jednog igrača ne igra veliku ulogu. Kada znam da ću se suočiti s Cristianom Ronaldom, noćima ne spavam - dodao je Buffon.

Valja istaknuti kako je Zinedine Zidane proteklog vikenda u utakmici protiv Las Palmasa (3:0) odmarao Ronalda, Ramosa, Kroosa i Marcela. S druge strane s Juventusom ponovno treniraju Sandro i Bernardeschi, ali Mario Mandžukić nije trenirao i upitan je utakmicu protiv Reala.

Linker
07. svibanj 2024 00:22