CROPIX
POTPUNA POSVEĆENOST CILJU

JEDNA MOLBA VATRENIH UPUĆENA MEDIJIMA OTKRIVA KOLIKO JE SITUACIJA OZBILJNA Evo kakav je raspored i gdje možete gledati novi okršaj Hrvatske

Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 05. rujan 2019. 11:57

Hrvatska reprezentacija danas leti za Bratislavu, čarter iz zračne luke kreće u 12.10. Vatreni će se smjestiti u glavnom gradu Slovaćke, a od medija traže da se ne objavljuje ime hotela u kojem će odsjesti da se ispred njega ne bi skupila veća grupa ljudi, kao što je bilo u Budimpešti. Posvećenost cilju je potpuna, tri boda - imperativ.

I naši navijači, koji su dan ranije u gradu, ali i domaći rado bi na licu mjesta uhvatili pokoju fotografiju s Vatrenima.

Vatreni su večer prije puta na Hitrec-Kacianu odradili zadnji trening pred polazak u Slovačku. Zlatko Dalić radio je na taktici, vježbao akcije i standardne situacije koje bi se mogle dogoditi na terenu u Trnavi.

Imao je kompletan kadar, 23 igrača.

Radili su vratari Livaković, L. Kalinić i Sluga, obrambeni igrači Jedvaj, Bartolec, Lovren, Vida, Mitrović, Škorić, Barišić i Melnjak, veznjaci Modrić, Brozović, Vlašić, Badelj, Caktaš, Pašalić, Rog te napadači Perišić, Petković, Rebić, Brekalo i Oršić.

Na stadionu u Trnavi trenirat će u četvrtak od 19.30. Do stadiona Anton Malatinsky vozit će se, dakako, autobusom. Dinamovi igrači već znaju taj travnjak, ali lani su ondje u Europskoj ligi protiv Spartaka igrali bez gledatelja, a sad će atmosfera biti sasvim drugačija. Slovaci su ulaznice pokupovali u nekoliko minuta, a i 1800 za hrvatske navijače otišlo je u trenu.

Nakon utakmice u Slovačkoj reprezentacija ostaje prenoćiti u Bratislavi, a već u subotu 7. rujna ima avion koji leti u Baku. Radi se, dakako, o čarter-letu, predviđen je za 11 sati iz Bratislave.

Utakmica u Bakuu igra se u ponedjeljak 9. rujna od 20 sati po lokalnom, odnosno od 18 sati po hrvatskom vremenu, a odmah nakon toga Vatreni imaju let za Zagreb, gdje bi trebali sletjeti oko 2 sata u noći s ponedjeljka na utorak. Kakav li će plijen donijeti, u kakvom li će se raspoloženju vratiti?

Obje utakmice izravno na Novoj TV

Kao što je to i inače slučaj, kvalifikacijske utakmice Hrvatske za EURO 2020 u izravnom su prijenosu na Novoj TV. Što se petka i susreta protiv Slovačke tiče, on je na rasporedu u 20.45 sati.

Pola sata ranije kreće uobičajena studijska emisija, a nakon utakmice će se, u drugom dijelu emisije moći čuti reakcije izbornika Dalića i nekih igrača nakon utakmice.

Kad je riječ o utakmici Azerbajdžana i Hrvatske u ponedjeljak, hodogram je isti, samo s promjenom termina. Utakmica je na rasporedu u 18 sati, također uz prijenos na Novoj. Već od 17.20 kreće studijska emisija, koju ćemo moći nastaviti gledati i nakon utakmice.

Linker
04. svibanj 2024 04:34