Petković
 REUTERS/Osman Orsal / REUTERS
STRAŠAN NAPADAČ

JEDNA OD GLAVNIH UZDANICA DINAMA ŽALI ZA POBJEDOM, ALI NAJAVLJUJE VELIKE STVARI 'Ako ćemo ovako igrati na proljeće, onda možemo daleko dogurati'

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 30. studeni 2018. 13:23

U susretu petog kola D skupine Europske lige nogometaši Dinama su u Istanbulu odigrali 0-0 protiv Fenerbahčea i osigurali prvo mjesto u skupini i prije zadnjeg kola. Nakon što je u prva četiri kola upisao četiri pobjede i prvi put nakon 1970. godine osigurao 'europsko proljeće',

Dinamo je u Istanbulu tražio bod kojim bi osigurao i prvo mjesto u skupini. Premda je Fener dominirao već dio utakmice 'Modri' su uspjeli sačuvati svoju mrežu i ostvariti cilj.

Bruno Petković je dobro odigrao nakon što je ušao umjesto Gavranovića.

- Mogli smo izvući i sva tri boda s obzirom na priigode i po prvim dojmovima poništen pogodak. Fener je bio dobar suparnik, poglavito pred svojim navijačima. Mi smo bili kompaktni, radili smo jedan za drugoga. Ako ćemo ovako igrati na proljeće, daleko ćemo dogurati. No, idemo dalje, prvi smo u skupini, sad idemo zatvoriti prvenstvenu polusezonu na najbolji mogući način. Drago nam je da su se vratili navijači, neki su eto došli čak do Istanbula - zaključio je Petković.

Najbolji igrač utakmice Emir Dilaver kazao je:

- Na početku je bilo teško, oni su dobro krenuli. Paklenu atmsferu naprave njihovi navijači. Znali smo da će oni pasti i jednom trenutku, očekivali smo i ranije, ali zasluženo su osvojli bod, mi smo dva izgubili. Pitao sam suca na njemačkom zašto je poništio gol, nije mi odgovorio - kazao je Dilaver.

Rezultati by SofaScore

Linker
03. svibanj 2024 18:08