Juan Manuel Serrano Arce/Getty Images
O TOME SE ŠUŠKA

JESU LI MODRIĆU ODBROJANI DANI U MADRIDU? Španjolci tvrde: Ako se Real odluči za jedan od ovih poteza hrvatskom maestru otvaraju se izlazna vrata

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 22. studeni 2018. 09:17

U španjolskim medijima sve se glasnije piše kako Luka Modrić više nije nezamjenjiva karika u Real Madridu.

Katalonski Sport tvrdi da je Modrić u svega nekoliko mjeseci prošao put od nezamjenjivog igrača koji nije na prodaju do jednog od najizglednijih kandidata za odlazak sa Santiago Bernabeua. 'Nakon velikog uspjeha i na SP-u i osvajanja nagrade The Best počeo je blijediti nakon slabijeg starta u sezonu i stoga njegove godine (33) upadaju u oči čelnicima kluba", stoji u tekstu.

El Confidential tvrdi da će Real Madrid teško produljiti ugovor s igračem čiji ugovor istječe na ljeto 2020. godine i da bi ovoga puta mogli drugačije reagirati na ponudu Intera ukoliko ona dođe. Podsjećamo, prošlog su ljeta iz Intera nudili super ugovor do 2022. godine vrijedan 10 milijuna eura po sezoni, kao i priliku za umirovljenje u Kini, ali je Real stopirao transfer nakon odlaska Cristiana Ronalda.

"Upravu kluba sustigla je gruba stvarnost i shvatili su da zadržavanje 33-godišnjaka kojem ugovor vrijedi još godinu i pol dana u klubu možda i nije bila dobra ideja", dodaje se u El Confidencialu.

Kako bilo, čini se da će odluku o budućnosti Modrića u Realu donositi na kraju sezone.

"Ako Real dovede Christiana Eriksena (Tottenham) ili Frenkiea de Jonga (Ajax), to će biti jasan znak da se Modriću otvaraju izlazna vrata", naglašava Sport.

Linker
03. svibanj 2024 06:14