David Čolina (lijevo)
 Foto: Damir Krajac / CROPIX
RIZIK BI MOGLI SKUPO PLATITI

JOŠ JEDAN DRAGULJ NAPUŠTA MAKSIMIR!? SLAVNI KLUB POSLAO SLUŽBENU PONUDU Dinamo u nezahvalnoj situaciji, mogli bi ostati bez talenta, ali i bez novca

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 06. kolovoz 2018. 00:23

Još jedan mladi igrač mogao bi napustiti Dinamo i karijeru nastaviti u inozemstvu.

David Čolina, 18-godišnji lijevi bek, reprezentativac u mlađim kategorijama, na pragu je odlaska u Monaco, koji je proteklih dana u Maksimir poslao i službenu ponudu.

Radi se o oko pola milijuna eura, pitanje je hoće li Dinamo pristati na taj iznos, možda će još malo licitirati, no nemaju Modri puno aduta u rukavu. Naime, Čolini stipendijski ugovor istječe idućeg ljeta, što znači da već na zimu može potpisati za koga želi i iz Maksimira otići besplatno.

Naravno, to je rasplet kakav nitko ne priželjkuje, ni igrač, ni Dinamo, ni Monaco, puno je izvjesniji dogovor i odlazak uz odštetu koja će sve zadovoljiti.

Jasno, postoji i mogućnost da Čolina potpiše novi, profesionalni ugovor s Dinamom, razgovori su se na tu temu već vodili, ali nisu donijeli rezultat, no možda još nije kasno. Pogotovo sad, kad osim Leovca u prvoj momčadi nema Bjelica drugog lijevog beka, možda bi Čolina mogao dobiti neku priliku i dobiti motiv za ostanak u Maksimiru? Ipak, izvjesniji je odlazak u Kneževinu.

Linker
21. travanj 2024 00:22