Tom Dubravec / CROPIX
STVORILA BI SE STRAŠNA MOMČAD!

JOŠ JEDNA TRANSFER-BOMBA TRESE NOGOMETNI SVIJET - MODRIĆ NA IZLAZNIM VRATIMA REAL MADRIDA!? Velikan s Vatrenom kolonijom namjerava pokoriti Europu!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 01. kolovoz 2018. 10:22

Hrvatska kolonija u Milanu mogla bi postati bogatija za još jednog člana. Nakon Šime Vrsaljka koji je već praktički igrač Intera te ga još samo formaliziranje dokumentacije i liječnički pregled dijele od one posljednje potvrde prelaska u redove talijanskog diva, sada se pojavila i vijest po kojoj su Nerazzurri stupili u kontakt s agentom Luke Modrića!

Veznjak Real Madrida i hrvatske reprezentacije je, kako piše Sky Sports, nakon uvodnih pregovora zainteresiran za potencijalni prelazak koji bi ga sa Santiago Bernabeua preselio u Italiju.

Inter ima velike planove za ovu sezonu, a trenutačno im je prioritet pojačati vezni red s kojim bi krenuli u svoj pohod na Ligu prvaka u koju su se vratili po prvi puta nakon šest godina.

Naglasimo i da Luciano Spalletti ima i opciju 'B' ako ne uspije potpisati najboljeg igrača posljednjeg Svjetskog prvenstva, a to bi trebao biti Bayernov Arturo Vidal.

Podsjetimo, Luka je u redove Madriđana stigao 2012. iz Tottenhama u transferu vrijednom 30 milijuna eura i od tada je s 'Kraljevima' osvojio nevjerojatne četiri Lige prvaka. Da njegov prelazak nije samo nagađanje jednog uglednog medija, najbolje svjedoče i naslovnice s najpoznatijih talijanskih portala koje su ukrašene fotografijom hrvatskog kapetana.

Uz novopridošlog Vrsaljka, u Interu su otprije od hrvatskih reprezentativaca još i Marcelo Brozović te Ivan Perišić.

Linker
02. svibanj 2024 09:10