REUTERS/Rafael Marchante
A UTAKMICA JE SVE BLIŽE...

JOŠ UVIJEK VLADA VELIKA NEIZVJESNOST OKO SITUACIJE S RONALDOM Allegri iznio novosti o stanju svoje najveće zvijezde: 'Bit će to teško izvedivo'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 01. travanj 2019. 17:25

Još uvijek vlada velika neizvjesnost oko situacije s Cristianom Ronaldom. Navijači Juventusa nestrpljivo iščekuju neke konkretne novosti o njegovom stanju, a da se još uvijek ništa sa sigurnošću ne može ustvrditi potvrdio je i Massimiliano Allegri.

Portugalac se, podsjetimo, ozlijedio u remiju sa Srbijom, a Talijane je to posebno pogodilo jer bi idućeg tjedna mogao propustiti okršaj s Ajaxom u četvrtfinalu Lige prvaka.

Ronalda se štedi i u Staroj dami čine sve kako bi ga osposobili za put u Nizozemsku.

"On radi s nama svakoga dana i nadamo se da će biti spreman za Ajax, ali bit će to teško izvedivo. Današnja analiza pokazala je kako je stanje njegove noge puno bolje. Još je devet dana do Ajaxa i imamo vremena za procjenu. U ovakvim situacijama moramo biti oprezni", izjavio je trener Juventusa na press konferenciji.

Soccer Football - Euro 2020 Qualifier - Group B - Portugal v Serbia - Estadio da Luz, Lisbon, Portugal - March 25, 2019  Portugal's Cristiano Ronaldo receives treatment from medical staff     REUTERS/Rafael Marchante - RC1D8F5080C0
REUTERS/Rafael Marchante

Linker
02. svibanj 2024 13:57