Marco Luzzani/Getty Images
ZASJENIO I PORTUGALCA

'JUVE JE MANDŽUKIĆ: S NJIM I RONALDO POSTAJE NORMALAN IGRAČ' Hrvat pokorio naslovnice, a trener talijanskog diva najbolje opisao svog junaka

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 23. prosinac 2018. 10:13

Mario Mandžukić u subotu je navečer ponovno odigrao sjajnu utakmicu i zahvaljujući presudnom pogotku u pobjedi Juventusa nad Romom (1:0) zasluženo još jednom postao glavno lice talijanskog diva.

Bivšem hrvatskom reprezentativcu nastup u 17. kolu Serie A donio je već osmi pogodak u prvenstvu. Tome je fenomenalni napadač pridodao i još jedan u Ligi prvaka, a napomenimo i kako su iza njega tri asistencije.

"Juve je Mandžukić: s njim i Ronaldo postaje normalan igrač", naslovnica je poznatog Calciomercata koji savršeno oslikava stanje u torinskom gigantu!

Mandžina forma ponovno je u prvom planu, a njegovu fantastičnu sezonu najbolje je opisao i trener 'Stare dame' Massimiliano Allegri.

"On nam je važan jer kombinira tehniku i fizičku snagu. Ma, Mandžukić je izvanredan igrač", govorio je Allegri nakon nova tri boda, a potom se osvrnuo i na drugu zvijezdu u momčadi - Cristiana Ronalda:

"Ronaldo je imao nekoliko prilika, ali je naletio na golmana koji je imao dobru večer. Možda bih ga mogao odmoriti na idućoj utakmici."

Juve je i dalje neporažen i kao lider prvenstva drugoplasiranom Napoliju bježi osam bodova.

Rezultati by SofaScore

Linker
02. svibanj 2024 10:04