Getty Images
TRAŽENA JE ROBA

Juventus na hrvatski pogon: Nakon Mandžukića Juve dovodi još jednog Vatrenog?!

Nakon Marija Mandžukića, redove Juventusa bi mogao pojačati još jedan hrvatski nogometni reprezentativac. Riječ je o Šimi Vrsaljku, 23-godišnjem članu Sassuola.
Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 08. srpanj 2015. 21:00

Ljetos se Vrsaljkovo ime spominjalo u kontekstu mogućeg transfera u Napoli, ali sada se pojavila informacija da su za njegovim uslugama zainteresirani i Bianconeri.

"Razgovarat ćemo s Napolijem u sljedećih nekoliko dana. Međutim, naša je namjera zadržati igrača za sljedeću sezonu", objasnio je Sassuolov sportski direktor Giovanni Carnevali za Radio Kiss Kiss, a potom se osvrnuo i na Juventusov interes.

"Što se Juventusa tiče, s njima imamo sjajan odnos i povezani smo preko drugih igrača. Oni su pokazali interes, ali moramo procijeniti mogući posao jer postoje i strani klubovi koji žele igrača".

Hoće li Vrsaljko na kraju prijeći u redove Napolija, Juventusa ili pak nekog od netalijanskih klubova koji su pokazali interes ostaje za vidjeti, ali činjenica je da mu interes takvih uglednika zasigurno godi.

Iako je Vrsaljko ugovorno vezan do 2019. godine, kvalitetna ponuda zasigurno bi primorala Sassuolo na prodaju. Transfermarkt.de vrijednost Hrvata procjenjuje na 7.5 milijuna eura.

Linker
20. svibanj 2024 06:19