Screenshot: HoćuRi
ODGOVOR NA UVREDE

KAD TATA POLUDI OD SREĆE Mamić opet prešao 'hrvatsku granicu' i Riječanima pokazao slavni grb!

Zdravko Mamić ponovno je bio 'u akciji' tijekom derbija Rijeke i Dinama na Rujevici. Dinamov izvršni predsjednik je na brojne uvrede koje su prema svečanoj loži sipali domaći navijači odgovorio 'bosanskim grbom', a onda je i sam doživio - neugodno iznenađenje.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 26. listopad 2015. 11:18

Dinamo je na Rujevici poveo već u 6. minuti pogotkom Fernandesa, a Zdravko Mamić je cijelo prvo poluvrijeme bio na meti domaćih navijača, zajedno s bratom Zoranom.

S vremena na vrijeme se Rujevicom čulo: 'Mamiću cigane' i 'Mamiću, pi*** četnička', a nakon što je Modrima isključen Taravel zbog udaranja u Vešovića u glavu i nove navijačke salve uvreda prema svečanoj loži, šef Dinama je ustao i domaćim navijačima pokazao 'bosanski grb'. Uz veliki smiješak, kao što se vidi na fotografiji koju je objavio portal HoćuRi.

No, kako je utakmica odmicala, i smiješak je sve više nestajao s lica gostiju iz Zagreba. Rijeka je izjednačila u 50. minuti pogotkom Samardžića, a kad je Sharbini u sudačkoj nadoknadi pogodio za 2:1, tada sreći domaćih nije bilo kraja.

Riječki navijači su Mamiću preko Facebooku na kraju uzvratili morem komentara, a prenosimo samo neke pristojnije: 'HAHA, završio je na aparatima u 92', 'Sad mi je još draža pobjeda', 'Čovjek se izražava na materinjem'....

Linker
03. svibanj 2024 15:11