Ivan Rakitić
 David Ramos/Getty Images
NIJE NAPRAVIO DOMAĆU ZADAĆU

KAD TI JE JEZIK BRŽI OD PAMETI 'Majstor' se raspričao o transferu Rakitića, a onda je uslijedio gaf zbog kojeg se sada s njim sprda čitavi internet

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 10. siječanj 2017. 14:26

Uslijed medijskih glasina o potencijalnom transferu Ivana Rakitića iz Barcelone u Manchester City veliki je gaf pri izvještavanju napravio novinar Sky Sportsa.

Engleski mediji raspisali su se o gafu Jamesa Coopera kojem se velika pogreška potkrala u televizijskom prijenosu uživo.

"Puno ljudi priča o transferu Ivana Rakitića, ali mislim da on ne ide nigdje. Nije bio u momčadi protiv Villarreala što je dovelo do mnogih glasina u Hrvatskoj i Španjolskoj, kao i u Engleskoj. Imajte na umu da je on igrao za Pepa Guardiolu u Barceloni i da Pep zna sve o njemu kao igraču", rekao je Cooper.

Dakako, Rakitić nije igrao za Barcelonu dok je Guardiola bio trener već je stigao u Kataloniju u lipnju 2014. godine, skoro dvije godine nakon odlaska slavnog trenera.

Nakon Cooperovog gafa uslijedio je niz komentara na društvenim mrežama.

"Trebao je napraviti domaću zadaću", samo je jedan od njih.

Uistinu, nakon Guardiole su se prije dolaska Enriquea 2014. godine na Barcinoj klupi sjedili i Tito Vilanova i Gerardo Martino, pa je Cooperu jezik zaista bio brži od pameti.

Linker
08. svibanj 2024 00:54