Marco Luzzani/Getty Images
O TOME SE PIŠE

KAKAV BI TO POSAO BIO Talijani tvrde: Milan pronašao zamjenu za Nikolu Kalinića u njegovom kolegi iz hrvatske reprezentacije

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 20. travanj 2018. 00:19

Ukoliko je za vjerovati napisima talijanskih medija, Nikolu Kalinića u Milanu mogao bi zamijeniti drugi hrvatski napadač. Riječ je o Juventusovom Mariju Mandžukiću.

Vijest je lansirao portal Calciomercato.com koji je već i ranije nagovještavao Kalinićev odlazak iz Milana nakon golgeterski razočaravajuće sezone. Po prvi put nakon sezone 1985/86 u ovoj fazi sezone Milan nema nijednog strijelca s dvoznamenkastim brojem postignutih golova. Njihov najbolji strijelac je Patrick Cutrone sa sedam golova, a slijede ga Suso i Bonaventura sa šest. Kalinić je ove sezone zabio 5 golova u 26 nastupa u Serie A i talijanski medii složni su kako nije opravdao očekivanja.

Calciomercato.com tvrdi kako je Mario Mandžukić profil igrača upravo po ukusu Milanovog trenera Gennara Gattusa koji bi ga koristio na poziciji centarfora, a ne na poziciji lijevog krila na kojoj igra u Juventusu.

Poslovi na relaciji Milan-Juventus nisu rijetki. Klasični primjeri u zadnje vrijeme su slučajevi Leonarda Bonuccija i Mattije De Sciglija.

Lens, Francuska, 250616. 
Stadion Bollaert-Delelis.
Utakmica osmine finala UEFA Euro 2016 izmedju Hrvatska - Portugal. 
Na fotografiji: Nikola Kalinic, Mario Mandzukic, Bojan Radanovic.
Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
Ronald Gorsic / CROPIX / CROPIX

Linker
23. travanj 2024 10:39