REUTERS
NAŠAO JE PRAVE RIJEČI

KAKO JE SLAVEN BILIĆ U 24 SATA 'OKRENUO SVIJET NAGLAVAČKE' 'Sad budite hrabri i dajte mu otkaz!; Je li moguće da netko nije sretan zbog ovog čovjeka'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 26. listopad 2017. 16:16

West Ham je u utakmici četvrtog kola engleskog Liga kupa uspio stići do čudesnog preokreta protiv Tottenhama (3:2). Hammersi su nakon prvog poluvremena gubili 2:0 i izgledalo je kako im prijeti novi potop, a Slaven Bilić bio je korak bliže otkazu o kojem Otok bruji već nekoliko dana. Ipak, nakon održanog 'sastanka' u poluvremenu, hrvatski strateg uspio je trgnuti svoje nogometaše koji su krenuli žestoko već nakon prvih deset minuta u nastavku.

Tottenham je poveo golovima Mousse Sissoka u 6. i Dele Allija u 37. minuti. Međutim, momčad Slavena Bilića je u nastavku susreta odigrala fantastično i s tri gola ostvarila pobjedu. Junak u slavlju 'čekičara' bio je dvostruki strijelac Andre Ayew (55, 60), a među strijelce se upisao i Angelo Ogbonna (70).

Ovom pobjedom Bilić je 'kupio' barem malo mira nakon što se posljednjih dana nagađalo kako je na rubu otkaza, a ova posebno je razdragala navijače koji su oduševljeni Hrvatom i načinom na koji je uspio slaviti u ovoj ludoj utakmici. Igrači i navijači ponovno su stali iza svog trenera, a jedan od njih bio je i junak utakmice protiv Spursa Andre Ayew.

- Vjerovali smo u sebe i nakon što smo poluvrijeme završili s velikim minusom. Bili smo na dnu, ali trener je našao prave riječi.

Kada su naviojači u pitanju, društvene mreže pune su hvale za našeg trenera.

NEKI OD KOMENTARA:

- Slaven Bilić bi nakon ovog trebao ostati na klupi

- Drago mi je za Bilića, ukupno gledajući on je dobar trener kojem treba samo nekoliko dobrih rezultata.

- Što god da se dogodilo, Bilić će nakon ovoga biti legenda

- Sada treba biti hrabar gazda i dati otkaz Biliću nakon ovog

- Svaka čast Biliću, mora da je bio opasan govor u poluvremenu

- Bilić je od 'otkaza ujutro' došao do - dajte ovom čovjeku bonus

Linker
04. svibanj 2024 16:24