Damir Krajac / Hanza Media / Hanza Media
NE MOŽE BEZ NEREDA

KAOS KOD MAKSIMIRA Bad Blue Boysi napali navijače Juventusa, prizor je bio ružan: Razbijene stolice i boce, na travi leži čovjek u nesvijesti...

Uoči susreta Dinama i Juventusa nije moglo proći bez incidenata, na okretište tramvaja na Borongaju bilo je razbacanih stolica i razbijenih boca, ali i ozlijeđenih
Piše: Gianluca StarčićObjavljeno: 27. rujan 2016. 21:29

Mislili smo da prekrasna nogometna večer u Maksimiru može proći bez iz ikakvih incidenata, ali nažalost smo se prevarili. Kad smo stigli na Maksimir, točnije na okretište na Borongaju dočekao nas je blago rečeno kaos.

Stolice svuda porazbacane, razbijene boce, na travi leži čovjek u nesvijesti, prilično ružne slike za vidjeti. Otprilike dvije tisuće talijanskih navijača bilo je pri prismotri policije. Kako bismo otkrili što s točno dogodilo prišli smo jednoj skupini Juventusovih navijača koji su u miru ispijali pivu.

- Bad Blue Boysi su napali Juventusove pristaše, 50-ak "purgera" je navodno bez povoda krenulo prema nekolicini talijanskih navijača, čini se sasvim nepotrebno, a i sami ste vidjeli kakve su posljedice - rekao nam je Jordan, veliki Juventusov navijač iz Makedonije.

Policija nije htjela otkriti što se točno dogodilo, no još nam je nekoliko ljudi potvrdilo ono što nam je sam Jordan rekao.

Imao je potrebu nešto reći i o našim igračima...

- Pjaca je čudesan, bit će veliki igrač, samo treba malo vremena, a dvoboj protiv Dinama bi trebali lako dobiti, no nogomet je nepredvidiv - zaključio je.

Dakle, možemo zaključiti, navijači stare dame očaranu Pjacom, svjesni kakav je to igrač, nadamo se da će i Allegri to ubrzo uvidjeti i dati mu veću minutažu.

Što se tiče samog incidenta, riječi su suvišne... Dvojica ozlijeđenih, po prvim neslužbenim informacijama, jedan navijač Dinama i jedan Juventusa. Očekuje se da će na stadionu biti najmanje 25.000 navijača, od toga nešto malo manje od 2000 gostiju iz Torina.

PRIJENOS VELIKOG SPEKTAKLA S MAKSIMIRA MOŽETE PRATITI OVDJE.

Linker
17. travanj 2024 00:06