Vojko Bašic / CROPIX
NIJE BIO NJIHOV DAN

Kapetan Hajduka nije birao riječi: 'Kad god je fešta mi, da oprostite na izrazu, us**emo!'

'Publika je bila izvrsna, bodrili su nas i nakon poraza, moramo im se ispričati za ovu igru'
Piše: Dražen KuzmanićObjavljeno: 01. studeni 2015. 22:07

U derbiju 15. kola Prve HNL u Splitu su nogometaši Rijeke pobijedili Hajduka s 3-0 (2-0) i preuzeli vodstvo na ljestvici.

"Jadranski derbi" pred 25 tisuća gledatelja u Poljudu zasluženo je pripao Rijeci, koja je iskoristila pogreške splitske obrane, te je već nakon 50 minuta susret bio praktički riješen. Hajduk je doživio jedan od najtežih domaćih poraza, a u cijeloj utakmici gotovo da nisu ozbiljnije zaprijetili vrataru Rijeke Ivanu Vargiću. Junak dvoboja bio je bivši igrač Hajduka Marin Tomasov koji je upisao pogodak i dvije asistencije.

Kapetan Milović, inače friški reprezentativac bio je vrlo rječit o porazu:

- Dogodilo se nešto nevjerojatno da smo ovako izgubili. Naivno smo primili golove i naivno igrali. Do prvoga gola smo imali inicijativu, ali oni su dobro zatvarali. Iz našega posjeda su nam složili dviije kontre iz kojih su zabili dva gola. To je zaista neshvatljivo.

Ponavlja nam se da kad je fešta da mi, da oprostite na izrazu, useremo. Moramo napraviti sve da nastavimo pobjeđivati i čekamo kiks Rijeke. Publika je bila izvrsna, bodrili su nas i nakon poraza, moramo im se ispričati za ovu igru.

Linker
05. svibanj 2024 05:53