Cropix
VELI DA JE SVE 5

Kapetan Modrih: 'Nisam bahat, ali ništa se neće promijeniti po pitanju osvajača naslova prvaka'

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 02. studeni 2015. 18:06

Kapetan Dinama Domagoj Antolić, nakon što su Modri pretrpjeli drugi uzastopni poraz u HNL-u, nije emitirao zabrinuto lice. Mirno smo ispijali kavicu u Maksimiru, razložno je obrazlagao što se događa s modrim trupama. Tako je uvijek s tim staloženim momkom, niti kad se Dinamo plasirao u Ligu prvaka, niti kad je pobijedio Arsenal nije se služio euforičnim rečenicama, pa onda po istoj špranci neće ni sada nakon serije poraza ( Olympiacos, Rijeka, Split) njegov verbalni izričaj biti posut depresivnim riječima.

- Nema razloga za bilo kakvu paniku. Idemo objektivno sagledati situaciju. Od Grka smo izgubili, vidjeli ste kako, bili smo bolji i dobro smo odigrali utakmicu. U sudaru na Rujevici bili smo također bolji od Rijeke do trenutka isključenja Taravela. Jedino smo slabije odigrali na Parku mladeži, naročito prvo poluvrijeme, kad u našoj igri nije bilo agresivnosti, strasti, a tako se ne može do uspjeha. Svi smo toga bili svjesni, pa se takva igra, to mogu obećati svim našim navijačima više neće ponoviti. Nema krize kod Dinama! Točnije, moram biti skroz objektivan, kriza postoji, ali kriza rezultata. Nema krize igre, što je najvažnije.

Ipak, treće mjesto na ljestvici, sa samo dva boda više od četvrtoplasiranog Splita je potpuno neočekivano za Dinamo?

- Naravno da jest, nismo to očekivali. Međutim, nije prošla još ni polovica prvenstva, bodovni zaostatak nije velik. Ma, ne želim ni jednog trenutka ispasti bahat, znate me ‘sto godina’, znate da nisam takav, ali ništa se neće promijeniti kad je u pitanju ime osvajača naslova prvaka Hrvatske. Opet ćemo osvojiti, biti ćemo i jedanaesti put zaredom prvaci!

Dinamo bi za treće mjesto u skupini u Ligi prvaka, vjerojatno trebao pobjedu u Ateni. Imate li se pravo tome nadati?

- Imamo se pravo nadati. Na temelju onoga što smo pokazali u Zagrebu. Znamo da je Olympiacos favorit, pogotovo doma gdje su goropadni, gdje na tzv. ludost uz podršku fanatičnih navijača kreću u obračun s suparnicima. Olympiacos lovi drugo mjesto, sigurno jest da će nas napasti. E, tu vidim našu šansu, otvorit će nam se neke rupe i vjerujem da ćemo iskoristiti koju kontru ili polukontru.

OPŠIRNIJE PROČITAJTE U TISKANOM IZDANJU SN-a

Linker
18. svibanj 2024 15:38