Boris Kovacev / CROPIX
MUDRO ZBORI DARIJO

KAPETAN SMIRUJE EUFORIJU 'Zemlja ima pravo slaviti, ali moramo stati na loptu, na početku smo'

Piše: Alen LesičkiObjavljeno: 22. lipanj 2016. 10:20

Kapetan Darijo Srna prvi je izašao iz svlačionice i odmah zamolio da svi skupa 'stanu na loptu'.
- Ne želimo euforiju jer smo ovdje došli po velik rezultat, ali tek je prva runda gotova. Pokazali smo da nismo prolaznici. Znam da u Hrvatskoj vlada velika euforija i veselje zbog povijesne pobjede, ali mi moramo ostati hladnih glava jer smo tek na početku. Nema favorita niti u jednoj utakmici. Čestitam ovim divnim navijačima na tribinama koji su navijali bez incidenta čega smo se svi pribojavali, ali i mladim momcima koji su debitirali na ovoj utakmici.


Jedan od njih je Marko Rog koji nije krio sreću i veselje zbog pobjede.
- Trema se zaboravila isti tren. Nemaš vremena o njoj razmišljati. Zaslužili smo pobjedu i idemo puni samopouzdanja naprijed. Zadovoljan sam svojom igrom, mlad sam i imam još puno vremena i biti će bolje.


Iniesta?
- Odličan je s loptom, teško mu je doći. Dobro se kreće, ali nekako smo ga uspjeli zaustaviti - pričao je Marko Rog. Njegov suigrač Marko Pjaca probudio se u nastavku utakmice. On je dodao loptu Kaliniću koji je prosljedio Perišiću za gol koji nas je katapultirao na prvo mjesto u skupini.
- Pokazali smo kvalitetu i da se na nas može računati. Rani gol nije nas demoralizirao. Upravo suprotno, sjajno smo se vratili i ostvarili veliku pobjedu.

Linker
03. svibanj 2024 13:09