GABRIEL BOUYS AFP
KAKVA BI TO PRIČA BILA

KAPETAN VATRENIH BI USKORO MOGAO PUT ITALIJE! ŠPANJOLCI TVRDE: MODRIĆ ĆE BITI DIO SENZACIONALNE RAZMJENE Real zbog stopera povlači radikalan potez

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 13. veljača 2020. 18:09

Kako prenose pojedini mediji u Španjolskoj, Real Madrid razmišlja o tome da Luku Modrića pošalje u Inter, a na Bernabeu dovede stopera Nerazzurra Milana Skriniara.

Ovaj 25-godišnji Slovak već je neko vrijeme na glasu kao jedan od najboljih stopera svijeta i otkako je prije tri godine stigao na San Siro iz Sampdorije u transferu vrijednom 30 milijuna eura standardan je član Intera.

Njegove predstave privukle su same velikane, a među njima je navodno i Real Madrid koji je spreman povući radikalan potez kako bi doveo ovog sjajnog nogometaša.

Kapetan Vatrenih s 'kraljevskim klubom' ima ugovor još godinu i pol dana i bitan je kotačić u motoru Zinedinea Zidanea, ali ostaje za vidjeti kako će se stvari rasplesti.

Real Madrid's Croatian midfielder Luka Modric celebrates his goal during the Spanish Super Cup semi final between Valencia and Real Madrid on January 8, 2020, at the King Abdullah Sport City in the Saudi Arabian port city of Jeddah. (Photo by GIUSEPPE CACACE / AFP)
GIUSEPPE CACACE / AFP

Inter je i ranije pokazao interes za Luku Modrića, a nakon što su već ugrabili Eriksena i Ashleya Younga, Nerazzurri bi dovođenjem Hrvata nastavili s revolucionarnom promjenom čitave momčadi kojom bi pokušali napasti i naslov u Ligi prvaka.

Linker
20. travanj 2024 19:48