AFP
BARCELONA

Katalonci dovode Van Persieja?

Priča je u javnost procurila ovog vikenda, nakon što je United izgubio i drugu uzastopnu utakmicu na svom Old Traffordu s minimalnih 1-0 (Everton i Newcastle).
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 08. prosinac 2013. 19:26

Prema pisanju britanskih i engleskih medija, katalonski nogometni gigant Barcelona zainteresiran je za dovođenje nizozemskog napadača Manchester Uniteda Robina van Persieja u siječnju.

Priča je u javnost procurila ovog vikenda, nakon što je United izgubio i drugu uzastopnu utakmicu na svom Old Traffordu s minimalnih 1-0 (Everton i Newcastle). Navodno je Van Persie vrlo nezadovoljan formom, svojom novom ulogom u momčadi, ali i metodama treninga novog menadžera Davida Moyesa, zbog kojih, tvrde stručnjaci fizičke pripreme, ponovno ima problema s ozljedama.

Barcelona će pak u siječnju krenuti u potragu za čistim napadačem, jer Gerardo "Tata" Martino, za razliku od prethodnika Pepa Guardiole i Tita Vilanove, preferira igrati s pravim centarforom. United zasada negira da je nizozemski napadač nesretan u momčadi, no možda, kada Barcelona na stol stavi novac, promijeni mišljenje.

Van Persie je u posljednje dvije sezone bio prvi strijelac Premierlige, no ove na svom kontu ima tek sedam golova, dvostruko manje od vodećeg strijelca Luisa Suareza.

Linker
13. svibanj 2024 17:08