Marko Lešković
 Srdjan Vrancic / CROPIX / CROPIX
BOLNICA NA MAKSIMIRU

KATASTROFALNE VIJESTI IZ MAKSIMIRA! JOŠ JEDNA STRAVIČNA OZLJEDA DINAMOVCA Svom snagom ga iz voleja pogodio u lice i slomio u donju čeljust

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 02. travanj 2018. 17:20

U posljednjoj utakmici 27. kola Prve HNL Dinamo je na gostovanju u Zaprešiću osvojio samo bod odigravši s Interom 0-0, te je prednost vodeće momčadi domaćeg prvenstva u odnosu na drugoplasirani Hajduk ostala osam bodova.

Ipak, osim gubitka bodova Modri i trener Nikola Jurčević zadesile su puno veće nevolje nakon završetka susreta. Prije nekoliko dana ozlijedio se jedan od glavnih nogometaša Nikola Moro koji će zbog ozljede koljena pauzirati do kraja sezone. Njega je protiv Intera zamijenio Amer Gojak koji se također ozlijedio, a najgore je prošao stoper Marko Lešković.

Spomenuti je u jednom zračnom duelu s Matom Grgićem pao na travnjak, pokušao s tla glavom izbaciti loptu u aut, ali ga je Grgić prilikom pokušaja novog ubačaja svom snagom iz voleja pogodio nogom u lice te mu slomio donju čeljust.

Lešković je odmah i iznesen s terena, a prema posljednjim informacijama već je obavio operaciju mandibule (donje čeljusti) u KBC Dubrava prenosi službena stranica GNK Dinamo.

Linker
11. svibanj 2024 13:48