Tea Cimaš/CROPIX
TRENER ZADOVOLJAN

Kek zaključio Europu: 'Srećom po nas, Betis nije kaznio naše propuštene prilike!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 13. prosinac 2013. 00:27

Riječani se iz Seville vraćaju neporaženi, bili su ravnopravan protivnik Betisu i mogli su ubilježiti i prvu pobjedu, no natjecanje ipak završavaju s četiri remija i dva poraza. osvjen je prvi gostujući bod, ali nije postignut prvi zgoditak u gostima iako su Benko i Krstanović promašili više nego izgledne prilike. Pogotovo Benko, koji je u 28. minuti promašio ono što inače s lakoćom zabija. Rijeka nije razočarala u zadnjoj utakmici, a domaćin je ispraćen salvom zvižduka svojih navijača.

Trener Matjaž Kek bio je zadovoljan posljednjom utakmicom Rijeke u ovogodišnjem izdanju Europske lige i ukupnom predstavom svojih igrača.

- Čestitam igračima na osvojenom bodu. Iako nismo imali dovoljno svježine, mogli smo doći i do pobjede, ali zadovoljni smo bodom, i mi i oni smo imali puno prilika.

Riječani su početak utakmice odigrali u malom grču.

- To su europske utakmice, ali oni su imali energiju novog trenera i igrali su na svom stadionu, njihova dominacija na početku je bila očekivana.

Propuštene prilike Benka, Krstanovića, Kvržića...

- Kad igraš utakmice u Europi i protiv takvog protivnika kao što je Betis onda te promašene prilike mogu skupo koštati, srećom po nas oni su nas propustili kazniti. Iako smo mogli do pobjede zadovoljan sam bodom, drago mi je da smo predstavili Rijeku Europi. Teško je bilo igrati na tri frotne , ali ova momčad ima veliki potencijal za budućnost.

Linker
21. rujan 2024 16:47