Gabriele Maltinti/Getty Images
PIŠE GAZZETTA

KINEZI I DALJE NE ODUSTAJU OD KALINIĆA Hrvat odbio superbogatu ponudu, ali slavni trener poručuje: 'On je moj prvi izbor'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 03. veljača 2017. 15:41

Napisi o transferu Nikole Kalinića u Kinu punile su talijanske medije tijekom siječanjskog prijelaznog roka, ali transfer se na kraju nije realizirao. Spominjala se velika odšteta u visini od 40 milijuna eura kao i plaća između 10 i 12 milijuna eura za hrvatskog napadača.

Trener Tianjin Quanjiana Fabio Cannavaro otkrio je za Gazzettu dello Sport da je Kalinić bio njegov prvi izbor i pokušao je detektirati gdje je sve pošlo po krivu. Jer, u jednom se trenutku činilo da je transfer samo pitanje trenutka.

"Kalinić je moj prvi izbor u sustavu 4-3-3 koji sam si zamislio. Ali nešto na kraju nije funkcioniralo jer sve se činilo u redu, a onda su neki posrednici promijenili svoje stavove i očekivanja", objasnio je Cannavaro.

"I dalje možemo dovesti nekog stranca. U Kini je tržište otvoreno cijelu veljaču. Vidjet ćemo. Kontaktirali smo puno manje igrača od onoga što se pisalo. Ali istina je da su iznenada počeli stizati pozivi agenata od vrhunskih igrača i više nego li sam zamišljao", dodao je talijanski trener.


Nikola Kalinic Goal HD - Fiorentina 1-0... by videosansebastian

Linker
26. travanj 2024 14:28