Cropix
NOVE INFORMACIJE O TRANSFERU

KLUPKO SE SVE VIŠE ODMOTAVA Još jedan velikan je na pragu Maksimira, ali bez 15 do 20 milijuna eura nema ni priče o odlasku najskupljeg igrača Dinama!

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 19. travanj 2018. 18:27

Portugalska “A Bola” kao prvu vijest na svojim stranicama donosi: “Benfica želi dovesti Filipa Benkovića!” U tekstu se navodi kako lisabonski klub u ljetnom prijelaznom roku želi dovesti stopera, a da je mladi nogometaš Modrih prva opcija. Kao druga opcija navodi se German Conti (23), stoper argentinskog Colona.

U cijeloj priči oko zainteresiranosti Benfice za Benkovića ne spominje se svota koju bi Benfica bila voljna izdvojiti za modrog stopera. Ono što je nama poznato jest činjenica da je Benković označen kao najskuplji igrač Dinama te će teško otići iz plavog doma ako netko ne ponudi između 15 i 20 milijuna eura. Naravno, vjerojatno će se razgovarati i o novcu koji bi trebao stići u maksimirsku blagajnu nakon nekog budućeg Benkovićeva transfera.

Screenshot

U Maksimiru za sada o bilo kakvom ljetnom transferu stopera ne žele razgovarati, što nam se čini logičnim. Naime, nije Benfica jedina koja je zainteresirana za Filipa, ima još dosta klubova koji bi ga rado vidjeli u svojoj svlačionici te koji bi platili veliki novac. Pitanje je zapravo može li slavni portugalski klub izdvojiti cifru koju će tražiti Dinamo.

Srdjan Vrancic / CROPIX
CROPIX

Uglavnom, sasvim je moguće da ovog ljeta Benković ode iz Maksimira u pravu, veliku europsku avanturu. Bilo u Benficu, bilo negdje drugdje. Da bi se to moglo i dogoditi, poslužiti će inoformacija da Dinamo za ljetni prijelazni rok kao jedno od pojačanja želi dovesti baš - stopera!

Linker
28. travanj 2024 05:59