Screenshot: Instagram
'BRAVO! BRAVO! BRAVO!'

KOMENTARI HRVATSKIH NAVIJAČA 'Pa Hrvatska je prvu utakmicu bila oslabljena! Bravo Daliću! Mladi lavovi su pokazali zvjezdicama! Ovo je momčad za SP..'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 28. ožujak 2018. 15:02

Glas javnosti sigurno neće biti presudan u biranju 'Vatrenih 11' za Svjetsko prvenstvo u Rusiji, ali zanimljivo je nakon američke turneje i pobjede protiv Meksika koja je spasila dobar dojam, pogledati i komentare hrvatskih navijača.

Onih najvjernijih, koji su unatoč nemogućem terminu u četiri ujutro uživo gledali pobjedu protiv Meksika (1:0).

Ocjene su jedinstvene - pomlađena Hrvatska bez 'zvjezdane šestorke' pružila je više od prvih 11 u utakmici protiv Perua, a većina komentatora zaziva promjene u reprezentaciji za Svjetsko prvenstvo. Donosimo neke od komentara s naše Facebook stranice.

Malo mutna još od poluprospavane noći, mogu samo reći... bravo Daliću..i sad čekam slične komentare onih istih koji su do noćas pljuvali po odluci o slanju nekih igrača kući (iako je iskreno to izvedeno malo nespretno)..a tek od onih koji nisu ni gledali utakmicu uopće...e ti su mi "najdraži " :)

Samo proširena konkurencija može izvući od svakog igrača maksimalno zalaganje koje tradicionalno nedostaje nasim igračima. Ako je to izbornik shvatio a Rebić mu je to najbolje pokazao,onda ni rezultat neće izostati.

Kao i puno puta dosad u tekmi u kojoj su nas svi otpisali odigrali smo dobro i pobijedili. Nadajmo se da je Dalić nesto naučio i da ćemo s Nigerijom na otvaranju bit ova Hrvatska od noćas.

Gledao samo 1 poluvrijeme ,ali i to je bilo dovoljno da budem zadovoljan prikazanom igrom , kud i kamo ozbiljniji pristup nego protiv Perua. Meksikanci nam praktično nisu stvorili šansu u 1. pol, dok s druge strane mi smo imali 2 solidne preko Rebića i Kramarića , najveći "dobitak" od ove utakmice je definitivno Rebić a istaknuo bih i Rakitića i Kovačića u veznom redu. Najbitnije od svega je što se izostanak "šestorice" nije ni osjetio i to je uz pomenutog Rebića najveći dobitak ove pripremne utakmice

Svaka cast Rakitiću!!!!!!!

Kovačić novi Modrić, samo brži

Rebić je svakako bolji od Perišića

Prvu utakmicu smo bili oslabljeni - “Kalinic Brozovic Mandžukić“

Samo Modrić fali! Fantastična otakmica danas protiv još jacek protivnika nego zadnji put!

Bravo bravo bravo

Rebic se nametnuo, krama se trudio.. bravo za mlade snage.. kovacic umjesto brozovica drugi put. kazu da smo pre ofenzivni onda.. pa sta zasto ne.

Mladi lavovi pokazali zvjezdicama kako se igra za domovinu

Kao sto sam rekao i poslije utakmice s Peruom, ovo nije nikakva druga momčad, ovo je momcad za svjetsko prvenstvo. Naravno uz Modrića, eventualno Lovrena i naravno Subašića. Ostala trojica koju je Dalić poslao doma ionako su debelo van forme da bi bili u prvih 11. Ne vidim uopće problem u tome sto se pak Modrića tice, pa naravno da ga se čuva,pa i jedan Messi protiv Italije sjedi cijelu tekmu na klupi i nikome ne pada na pamet pitati njihovog izbornika zašto, a i oni koji pitaju odgovor je jednostavan, osjeća lagano zatezanje u zadnjoj loži. Kraj priče.

Ide se iz krajnosti u KRAJNOST. Niti ova pobjeda protiv Meksika nije dokazala ništa kao i onaj poraz protiv Perua nije dokazao NIŠTA. Prijateljske utakmice su VARALICE. Da smo dobili Peru i Meksiko uvjerljivo živili bi u oblacima. Ovako smo puno deprimirani porazom od Perua jer to opet shvaćamo PREOZBILJNO (glupo).Novinari i bivši selektori sada pametuju-filozofiraju, a dok su sami vodili reprezentaciju loše su je vodili.

Linker
19. travanj 2024 12:26