Goran Mehkek / CROPIX
POZNATO JE SVE

KONAČNA ODLUKA Ante Čačić nakon dolaska zvijezde Barce za SN prelomio hoće li Rakitić igrati!

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 04. rujan 2016. 13:00

Ivan Rakitić je nakon jučerašnjeg dolaska u Zagreb odmah je otišao do hotela AS, gdje se susreo s izbornikom Antom Čačićem. Izbornik i njegov štićenik bili su stalno na liniji, što je i logično. Atmosfera u reprezentaciji je odlična, igrači i Čačić stalno komuniciraju, kao i na Euru. Krasi ih veliko zajedništvo.

Ovo okupljanje pred Tursku samo je nastavak lijepe priče koja je započela u Francuskoj. Ante Čačić uspostavio je poseban odnos s svojim dečkima, tako da mu se oni povjeravaju i mogu s njim razgovarati apsolutno o svemu.

Nakon što je dočekao Rakitića, Čačić nam je kazao:

- Rakitić će, ako je u dobrom stanju, igrati protiv Turske, tu nema nikakve dvojbe. A ja vjerujem da je u dobrom stanju, da je maksimalno spreman!

U to zaista ne treba sumnjati, uostalom, i sam Rakitić nam je jučer po dolasku u Zagreb kazao kako je riješio sve obiteljske probleme te da ja spreman za utakmicu s Turskom.

- Normalno je da Rakitić igra, bez obzira što se došao tek u subotu. Važno je da je spreman. On je jedan od naših krucijalnih igrača, dokapetan je, poznaje situaciju u momčadi. U njega svi imaju maksimalno povjerenje.

VIŠE PROČITAJTE U TISKANOM IZDANJU SN!

Linker
18. travanj 2024 15:54