Screenshot
VELIKO POVJERENJE KLUBA

KONAČNO RIJEŠENO JEDNO OD NAJVAŽNIJIH PITANJA NA POLJUDU Siniša Oreščanin ostaje trener Hajduka, evo do kad je uspješni trener produžio ugovor!

Piše: Dražen KuzmanićObjavljeno: 05. travanj 2019. 15:49

Trener Siniša Oreščanin danas je produžio ugovor s Hajdukom do 2022. godine, zajedno sa svojim stožerom, što je znak da je zagrebački trener dugoročno rješenje splitskoga kluba.

Dan nakon derbija Oreščanin je bio na razgovoru kod predsjednika Marina Brbića, vodili su se pregovori, a rezultat svega je jučerašnja objava Hajduka na službenim stranicama. Inače, Oreščanin je prije preuzimanja prve momčadi Hajduka vodio drugu ekipu u koju je došao s mjesta trenera kadeta.

Ono što je zanimljivo jest da se ranije spominjala stavka u njegovu ugovoru po kojoj je imao automatsko produženje ugovora ukoliko izbori Europu, no sve strane su sjele ranije za stol kada je vodstvo kluba zaključilo da je on taj koji bi trebao voditi Hajduk i u narednim sezonama.

Oreščanin je evidentno podignuo Hajduk u nastavku prvenstva kada je osam kola bio bez poraza, a gubitak bodova s Dinamom u derbiju nije ništa promijenio u mišljenju vodstva Bijelih.

VIDEO: Jurica Radić

"HNK Hajduk s posebnim zadovoljstvom objavljuje kako je trener Siniša Oreščanin zajedno sa svojim stručnim stožerom produžio ugovor s Bijelima do 2022. godine. Oreščanin je prvu momčad preuzeo 27. studenog 2018. godine, a u svom dosadašnjem mandatu vodio je ukupno 13 utakmica, pri čemu je upisao osam pobjeda, dva remija i tri poraza. Pri tom je osvojio ukupno 72,2 % mogućih bodova. Čestitamo treneru i njegovom stručnom stožeru te im želimo puno sreće i uspjeha u daljnjem radu!", poručio je službeni Hajduk, a za prve reakcije trenera Oreščanina trebat će se pričekati današnja redovna konferencija za medije uoči susreta s Osijekom.

Rezultati by SofaScore

Linker
08. svibanj 2024 09:17