REUTERS/Alkis Konstantinidis / REUTERS
NAJGORA SEZONA

KONTROVERZNI GAZDA NOGOMETNOG DIVA RASPRODAJE POLA MOMČADI 'Gubite se, svi! Ne zaslužujete ni papir za WC, ne pada mi na pamet zadržati vas u klubu!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 08. svibanj 2018. 13:44

Iza grčkog Olympiacosa jedna je od najlošijih sezona u modernoj povijesti. Grčki velikan gostujućim je debaklom kod Giannine (0:3) završio na trećem mjestu te tako nakon sedmerostrukog osvajanja naslova prvaka Grčke, krunu predao AEK-u.

Osim što nije osvojio niti jednu titulu, neće vidjeti ni Ligu prvaka već će na ljeto morati igrati kvalifikacije za Europsku ligu. Prema mišljenju vlasnika kluba Evangelosa Marinakisa, to je nedopustivo.

"Ne zaslužujete nositi Olympiacosov dres! Ne pada mi na pamet zadržati vas u klubu. Umjesto da vam zaželim sretne i lijepe praznike, mogu vam samo poručiti da se gubite! To se odnosi na sve - i na igrače i na trenere! Ne zaslužujete ni papir za WC", bijesno je poručio vlasnik kluba pa dodao:

"Međutim, sam sam kriv za ovaj krah. Dao sam vam svima prevelike plaće."

Grčki mediji pišu kako će uistinu velika većina igrača biti prodana u ljetnom prijelaznom roku, a Marinakis već od sljedeće sezone želi bar jedan trofej.

Linker
08. svibanj 2024 02:08