CROPIX
'ZALJULJAO BROD'

KONTROVERZNI NAPADAČ HAJDUKA PONOVNO UZBURKAO STRASTI NA POLJUDU Utakmica protiv Osijeka još nije ni završila, a on je poslao 'provokativnu' poruku

Piše: Slaven AlfirevićObjavljeno: 06. prosinac 2018. 09:08

Siniša Oreščanin iznenadio je početnim sastavom Hajduka, ne samo što za utakmicu nije osposobljen, mobiliziran Said, nego se u prvih 11 nije našao ni Ivanovski! Tako je Hajduk zaigrao bez nominalnog napadača, istureni su bili Jairo i Jradi, a Šego nije bio ni na klupi, on je bio taj 19. prekobrojni.

Komentiralo se kako je postava Oreščanina slična dobu trenera Damira Burića kad je u špic gurao vezista Vlašića.

No nije pošteno niti utakmica završila, a kontroverzni napadač Hajduka Ahmed Said je u storiju svog Instagram profila ostavio poruku koja će opet zaljuljati atmosferu na Poljudu, piše Slobodna Dalmacija.

Said očito voli "izazivati" pa je uz sliku s treninga ostavio i komentar "100 posto fit". Poruka je mnogima jasna, ali ostaje pitanje izaziva li malo ganski napadač novog trenera svojim nepomirljivim stavovima. Imat će posla na Poljudu Oreščanin i suradnici oko dovođenja tvrdoglavog Saida u red, već je selio u B-momčad, bivao kažnjavam, a očito je da se baš i ne drži klupskog kodeksa.

Screenshot: Instagram
 

Linker
24. listopad 2020 18:54