StoryEditor
 Zeljko Hajdinjak / CROPIX
KRAJ SURADNJE

CEDEVITA OLIMPIJA RASKINULA UGOVORE S PETORICOM IGRAČA Među njima i jedan hrvatski košarkaš: 'Odlično sam se osjećao u Ljubljani...'

Autor: HinaObjavljeno: 13. travanj 2020. 21:06

U protekla dva dana košarkaški klub Cedevita Olimpija je raskinuo ugovore s petoricom igrača među kojima je i hrvatski košarkaš Filip Krušlin. Krušlin je u Cedevitu stigao 2016. iz Cibone, a nakon spajanja s Olimpijom i selidbe u Ljubljanu ostao je u klubu.

Ove sezone je bio jedan od konstantnijih igrača. Nastupio je u svih 10 susreta Eurokupa, 21 utakmicu ABA lige, četiri susreta slovenskog Kupa, te dvije utakmice slovenske Lige za prvaka.

"Odlično sam se osjećao u Ljubljani. Sezona je bila puna uspona i padova što je sasvim normalno za sport. Naša ekipa našla se u posve novoj situaciji nakon spajanja dva kluba, igrači su se tražili i u budućnosti bi sve trebalo biti lakše za svakog igrača. Ja sam pokušao maksimalno iskoristiti situaciju u kojoj sam se našao," kazao je Krušlin koji je u Eurokupu imao prosjek od 6.6 koševa po utakmici, a u regionalnoj ligi od 6.0 koševa.

Osim Krušlina Cedevita Olimpija, koju vodi hrvatski stručnjak Jurica Golemac, raskinula je suradnju i s BiH reprezentativcem Andrijom Stipanovićem, Nijemcem Maikom Zirbesom, Slovencem Domenom Bratožem i Amerikancem Dominicom Artisom.

Regionalna ABA liga je prekinuta kolo prije kraja regularnog dijela sezone, a Cedevita Olimpija se nalazila na četvrtom mjestu iza vodećeg Partizana, Budućnosti i Crvene zvezde.

Linker
03. srpanj 2020 15:17